Forumi Shqiptareve

Të njihemi me njëri-tjetrin

Prezantoni veten në forum

Tema
1K
Mesazhe
23.5K
Tema
1K
Mesazhe
23.5K

Dedikuar Shqipërisë

Tema
500
Mesazhe
2.7K
Tema
500
Mesazhe
2.7K

Përshëndetje dhe Urime

Tema
455
Mesazhe
14.4K
Tema
455
Mesazhe
14.4K

Viset shqiptare

Tema
87
Mesazhe
11.5K
Tema
87
Mesazhe
11.5K

Bashkëatdhetarët nëpër botë

Tema
104
Mesazhe
2.3K
Tema
104
Mesazhe
2.3K

Tema shoqërore

Diskutime shoqërore

Tema
1.8K
Mesazhe
65.2K
Sub-forums:
 1. Bar-Restorant-Motel
Tema
1.8K
Mesazhe
65.2K

Arsimi

Tema
306
Mesazhe
3.1K
Sub-forums:
 1. Bota studentore
Tema
306
Mesazhe
3.1K

Dashuri dhe pasion

Tema
1K
Mesazhe
27.9K
Sub-forums:
 1. Rrefime ndjenjash
Tema
1K
Mesazhe
27.9K

Stil jete

Tema
1.2K
Mesazhe
9.4K
Sub-forums:
 1. LifeStyle
Tema
1.2K
Mesazhe
9.4K

Të ndryshme

Tema
3.7K
Mesazhe
62.4K
Tema
3.7K
Mesazhe
62.4K

Multimedia

Private

Video

Tema
682
Mesazhe
4.9K
Tema
682
Mesazhe
4.9K
 • Vajza

Arti dhe Kultura

Letersia

Tema
311
Mesazhe
7.4K
Sub-forums:
 1. Ditari
 2. Tregime
 3. Aforizma
Tema
311
Mesazhe
7.4K

Letërsia botërore

Tema
116
Mesazhe
811
Tema
116
Mesazhe
811

Filmi Shqiptar.

Tema
6
Mesazhe
17
Tema
6
Mesazhe
17

Gjuha shqipe

Tema
244
Mesazhe
2.9K
Tema
244
Mesazhe
2.9K

Arti figurativ dhe krijimtaria

Tema
239
Mesazhe
2.2K
Tema
239
Mesazhe
2.2K
Tema
281
Mesazhe
3.9K
 • Tiku

Legjislacioni

Jurisprudencë

Tema
89
Mesazhe
423
Tema
89
Mesazhe
423

Kodi civil

Tema
6
Mesazhe
31
Tema
6
Mesazhe
31

Teknika Legjislative

Tema
8
Mesazhe
57
Tema
8
Mesazhe
57
Tema
31
Mesazhe
120

Aktet Ligjore

Tema
15
Mesazhe
49
Tema
15
Mesazhe
49

Shkencat sociale

Filozofia

Tema
201
Mesazhe
2.4K
Tema
201
Mesazhe
2.4K
 • NGU

Psikologjia

Tema
615
Mesazhe
4.8K
Tema
615
Mesazhe
4.8K

Shkencat Ekzakte

Kuriozitete

Tema
12
Mesazhe
47
Tema
12
Mesazhe
47

Matematikë dhe Gjeometri

Tema
84
Mesazhe
1.6K
Tema
84
Mesazhe
1.6K

Astrologjia

Tema
479
Mesazhe
4.5K
Tema
479
Mesazhe
4.5K

Fenomene paranormale

Tema
152
Mesazhe
1.8K
Tema
152
Mesazhe
1.8K

Fizikë dhe Astronomi

Tema
545
Mesazhe
2.4K
Tema
545
Mesazhe
2.4K
 • Aki

Gjeologji dhe Gjeografi

Tema
391
Mesazhe
1.4K
Sub-forums:
 1. Turizmi
Tema
391
Mesazhe
1.4K

Bota e Kompjuterit

Informatikë

Tema
561
Mesazhe
3.2K
Tema
561
Mesazhe
3.2K

Karakteret shpirtërore

Diskutime fetare dhe anti-fetare

Tema
92
Mesazhe
1.4K
Sub-forums:
 1. Foto
 2. Video
Tema
92
Mesazhe
1.4K

Besimtarët musliman

Tema
1.2K
Mesazhe
9.4K
Tema
1.2K
Mesazhe
9.4K

Besimtarët ortodoks

Tema
38
Mesazhe
132
Tema
38
Mesazhe
132

Ateizëm

Tema
73
Mesazhe
2.8K
Tema
73
Mesazhe
2.8K

Bindje idesh lidhur mbi besimin

Tema
323
Mesazhe
5.5K
Tema
323
Mesazhe
5.5K

Forume të tjera

Lojra

Tema
306
Mesazhe
29.6K
Tema
306
Mesazhe
29.6K

SmS

Tema
8
Mesazhe
301
Tema
8
Mesazhe
301

Humor

Tema
212
Mesazhe
7.1K
Tema
212
Mesazhe
7.1K
 • Mogli

Postimet e fundit

Tema te reja

Statistikat e forumit

Tema
63,117
Mesazhe
1,064,380
Anëtarë
16,218
Anëtari më i ri
mmm123
Top