• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Aktualiteti botëror

Zhvillimet më të fundit neper bote si dhe politikat e brendshme dhe të jashtëme.

Rajoni

Lajmet më të reja nga Ballkani.
Tema
428
Mesazhe
2.4K
Tema
428
Mesazhe
2.4K

Personalitetet Publike

Biografia e personaliteteve te ndryshem publik
Tema
40
Mesazhe
121
Tema
40
Mesazhe
121

Lajme nga ISIS.

Tema
63
Mesazhe
445
Tema
63
Mesazhe
445
Top