• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Historia

Historia kombëtare shqipëtare dhe ajo botërore ndër shekuj.

Historia shqiptare.

Tema
497
Mesazhe
2.1K
Tema
497
Mesazhe
2.1K
Tema
167
Mesazhe
653

Historia Botërore

Tema
201
Mesazhe
732
Tema
201
Mesazhe
732

Foto dhe video historike

Tema
67
Mesazhe
615
Tema
67
Mesazhe
615
Top