• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Ideologji

Nazizmi

Tema
2
Mesazhe
63
Tema
2
Mesazhe
63

Fashizmi

Tema
2
Mesazhe
4
Tema
2
Mesazhe
4

Socjalizmi

Tema
1
Mesazhe
6
Tema
1
Mesazhe
6

Komunizmi

Tema
21
Mesazhe
272
Tema
21
Mesazhe
272

Demokracia

Tema
2
Mesazhe
15
Tema
2
Mesazhe
15

Anarkia

Tema
1
Mesazhe
11
Tema
1
Mesazhe
11
Top