• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Lojra

Gjëegjëza të ndryshme

Tema
15
Mesazhe
471
Tema
15
Mesazhe
471

Lojë Inteligjente

Tema
90
Mesazhe
728
Tema
90
Mesazhe
728
Postime
25
Shikime
338
Top