• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Sporte të tjera

Formula 1

Tema
56
Mesazhe
96
Tema
56
Mesazhe
96

Tenis

Tema
20
Mesazhe
26
Tema
20
Mesazhe
26

MotoGp

Tema
18
Mesazhe
39
Tema
18
Mesazhe
39

NBA- Basketboll

Tema
16
Mesazhe
31
Tema
16
Mesazhe
31
Top