• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Media

Gracka Filma Shqiptar

Gracka Filma Shqiptar

 • 0
 • 0
20200314_084230.mp4

20200314_084230.mp4

 • 0
 • 0
Rrezohet palma ne Durres

Rrezohet palma ne Durres

 • WxP
 • Dec 25, 2019
 • 0
 • 0
Lulekuqet mbi Mure

Lulekuqet mbi Mure

 • WxP
 • Dec 15, 2019
 • 1
 • 0
Tayna - Sorry

Tayna - Sorry

 • WxP
 • Dec 12, 2019
 • 0
 • 0
Top