• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.
WxP

“Plumba mbi drejtësinë” - Inskenimi i ngjarjeve të rënda kriminale, në 30 vitet e fundit - Top Story

Top Story sjellë të gjitha rastet e sulmeve ndaj njerëzve të drejtësisë. Në 29 vite, në Shqipëri kemi një gjyqtar të vrarë, dy avokatë dhe shoferin e një prokurori të përgjithshëm. Një pjesë e atentateve janë për shkak të detyrës, por nuk mungojnë rastet për mpleksje me botën e errët të krimit. Vëme

Media information

Category
Dokumentare
Added by
WxP
Date added
View count
322
Comment count
0
Rating
0.00 star(s) 0 ratings

Share this media

Top