A po shkojme drejte komunizmit?

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Tragjedi eshte mos funksionimi i gjygjsorit per 30 vjet. Ajo na solli ne kte derexhe.
Tragjedi qe e kemi pranuar vete me sistemin politik qe votojme cdo 4 vjet.
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
@Tiku do te besh monolog apo diskutim?
Debat per cfare? Shoh dy usera qe te pyesin si ndodh dhe pse ndodh, e ti meqe je i fushes mund tia shpjegosh pa perdorur prepotencen
Ja as une skam lexuar fare po fare mbi kthimin e Ama- s ne gjykate e po aq jam e painformuar...
Tani meqe ti e di mos me nis te rremoj online se e bere si ajo - ci do gjurmet kur ke ujkun
Na i shpjego de
Une kam dhene info ne cdo rresht, por se kuoptoj ku e pe ti prepotencen apo ec te themi edhe ne nje fjale....
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
tlutem mos shpif tani
Se te mori dreqi

ti u drejtove duke thene “e keni lexuar keni informacion etj etj “
Dmth nuk te pelqeu pergjigjia
dhe si pasoje na bere te pa informuar apo jo?

Rregullat dhe detyrimet per portalet:
“Çdo portal është i detyruar që të sigurojë që publikimet të shfaqen në një mënyrë të vërtetë, të paanshme dhe objektive. Duhet të vendosin masa mbrojtëse për mospërdorimin e publikimeve për qëllime kriminale. Gjithashtu, publikimet nuk duhet të cenojnë dinjitetin dhe të drejtat themelore të njeriut. Publikimet duhet të ofrohen për të gjithë përdoruesit njëlloj, pa dallime ndërmjet sekseve, racave, besimit, etnisë apo bindjeve të personave që i përfitojnë ato. Drafti parashikon gjithashtu që portalet duhet të respektojnë rregullat e etikës dhe moralit publik dhe të mos lejojë shfaqen e publikimeve që mund të nxisin vepra penale. Një tjetër detyrim i rëndësishëm ka të bëjë me respektimin e të drejtave të autorit, në përputhje me legjislacionin në fuqi për të drejtën e autorit dhe të drejtat e tjera ë lidhura me të. Po ashtu, çdo portal duhet të publikojë informacionin për emrin dhe adresën e personave juridikë si dhe emri dhe adresën e përfaqësuesit të autorizuar, dritaren ku mund të bëhet ankesë për lajmin e publikuar si dhe të caktojë një person përgjegjës për sektorin përkatës të publikimeve. Ligji krijon edhe të drejtën për qytetarët apo institucionet që janë të prekur nga informacione të pasakta apo nga shpifje, të botojnë përgënjeshtrimin e tyre në faqe ëeb. Portalet, nga ana tjetër, nuk kanë asnjë përgjegjësi nëse boton materiale që dalin nga Kuveti apo nga institucione të tjera shtetërore”

ca ka te keqe ketu?
Po pse i respektojne valle?
E kane shkelur privacine e individit lemsh e kane bere
Kliko ktu te shikosh si qan filanja djalin, burrin, babain
Kliko ktu te shohesh si i shtypi makina , si vdiqen, si e vrau

Duke harruar se mbas atyre ka nje familje, femije , motra apo vellezer qe sdo kishin dashur kurre te shihnin ate makabritet me syte e tyre.

Apo femije teksa shohin si babai vret nenen
P
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
Po pse i respektojne valle?
E kane shkelur privacine e individit lemsh e kane bere
Kliko ktu te shikosh si qan filanja djalin, burrin, babain
Kliko ktu te shohesh si i shtypi makina , si vdiqen, si e vrau

Duke harruar se mbas atyre ka nje familje, femije , motra apo vellezer qe sdo kishin dashur kurre te shihnin ate makabritet me syte e tyre.

Apo femije teksa shohin si babai vret nenen
P

uroj te ndryshoje
Sepse eshte vertet shqetesuese!
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
tlutem mos shpif tani
Se te mori dreqi

ti u drejtove duke thene “e keni lexuar keni informacion etj etj “
Dmth nuk te pelqeu pergjigjia
dhe si pasoje na bere te pa informuar apo jo?

Rregullat dhe detyrimet per portalet:
“Çdo portal është i detyruar që të sigurojë që publikimet të shfaqen në një mënyrë të vërtetë, të paanshme dhe objektive. Duhet të vendosin masa mbrojtëse për mospërdorimin e publikimeve për qëllime kriminale. Gjithashtu, publikimet nuk duhet të cenojnë dinjitetin dhe të drejtat themelore të njeriut. Publikimet duhet të ofrohen për të gjithë përdoruesit njëlloj, pa dallime ndërmjet sekseve, racave, besimit, etnisë apo bindjeve të personave që i përfitojnë ato. Drafti parashikon gjithashtu që portalet duhet të respektojnë rregullat e etikës dhe moralit publik dhe të mos lejojë shfaqen e publikimeve që mund të nxisin vepra penale. Një tjetër detyrim i rëndësishëm ka të bëjë me respektimin e të drejtave të autorit, në përputhje me legjislacionin në fuqi për të drejtën e autorit dhe të drejtat e tjera ë lidhura me të. Po ashtu, çdo portal duhet të publikojë informacionin për emrin dhe adresën e personave juridikë si dhe emri dhe adresën e përfaqësuesit të autorizuar, dritaren ku mund të bëhet ankesë për lajmin e publikuar si dhe të caktojë një person përgjegjës për sektorin përkatës të publikimeve. Ligji krijon edhe të drejtën për qytetarët apo institucionet që janë të prekur nga informacione të pasakta apo nga shpifje, të botojnë përgënjeshtrimin e tyre në faqe ëeb. Portalet, nga ana tjetër, nuk kanë asnjë përgjegjësi nëse boton materiale që dalin nga Kuveti apo nga institucione të tjera shtetërore”

ca ka te keqe ketu?
E keqja eshte organi qe i monitoron dhe merr masa, pasi masa merret direkt mbas 48 oresh, nqs do veprosh sic veprojne vendet demokratike i le hapesire gjyqesorit te marre masa dhe ta mbylle ate portal pergjithmone dhe te paguaje demet ndaj te demtuarit.
E dyta efektin e pate kur disa gazetare portalesh u futen me vrap ne burg me pretendimin se shpifen, kur vete portali i qeverise shpif cdo dite. Dhe e fundit pse u vendos sot t emerret kjo mase apo sepse jane disa portale qe po i bejne opozite te hapur pushtetit duke qene se opozita eshte bere pale me kete pushtet....
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
E keqja eshte organi qe i monitoron dhe merr masa, pasi masa merret direkt mbas 48 oresh, nqs do veprosh sic veprojne vendet demokratike i le hapesire gjyqesorit te marre masa dhe ta mbylle ate portal pergjithmone dhe te paguaje demet ndaj te demtuarit.
E dyta efektin e pate kur disa gazetare portalesh u futen me vrap ne burg me pretendimin se shpifen, kur vete portali i qeverise shpif cdo dite. Dhe e fundit pse u vendos sot t emerret kjo mase apo sepse jane disa portale qe po i bejne opozite te hapur pushtetit duke qene se opozita eshte bere pale me kete pushtet....

Step by step Tiku
Keto portale kane qene dhe me
Pare nuk eshte se u hapen dje...
Kete pushtet zgjodhi vete populli
Nothing new here
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Step by step Tiku
Keto portale kane qene dhe me
Pare nuk eshte se u hapen dje...
Kete pushtet zgjodhi vete populli
Nothing new here
Pergjigjen per kete e ke disa postime me lart.
 
E keqja eshte organi qe i monitoron dhe merr masa, pasi masa merret direkt mbas 48 oresh, nqs do veprosh sic veprojne vendet demokratike i le hapesire gjyqesorit te marre masa dhe ta mbylle ate portal pergjithmone dhe te paguaje demet ndaj te demtuarit.
E dyta efektin e pate kur disa gazetare portalesh u futen me vrap ne burg me pretendimin se shpifen, kur vete portali i qeverise shpif cdo dite. Dhe e fundit pse u vendos sot t emerret kjo mase apo sepse jane disa portale qe po i bejne opozite te hapur pushtetit duke qene se opozita eshte bere pale me kete pushtet....


Kur eshte hapur Joq , ka qen vertet diçka e bukur dhe e dinim se kush e hapi..dhe çfare qellimi kishte .. deri ktu jemi ok
Por te jemi realist a ka gelltitur çorbe te prishur joq? Ato videot e naftes me uje pa emer kompanie? Pse pa emer ? kur kerkon transparenc? pse kur behet fjale per Ps
qellon me forte se me te tjeret?
pse u kthye ne faqe biznesi politike antiqeveritare?
Pse nuk u kundervu kurre Pd?
Kshu pra une mendoj se faqe si kto duhen mbyllur urgjentisht! Dhe disa gazetare duhet te lexojne vertet rregulloren e privacy! sepse jan tallur duke inkurajuar njerzit te bejne video nga me te çmendurat! pa pike censure!

Ne qoftese une kontaktoj hostin e fv dhe bej nje ankese te tipit se ketu po publikohen materjale pa lejen time, hosti i fshin automatikisht. ndersa me kto faqe duhet ber pagesa (gjoba)!
 

Daisy

Anëtar i Respektuar
Kur eshte hapur Joq , ka qen vertet diçka e bukur dhe e dinim se kush e hapi..dhe çfare qellimi kishte .. deri ktu jemi ok
Por te jemi realist a ka gelltitur çorbe te prishur joq? Ato videot e naftes me uje pa emer kompanie? Pse pa emer ? kur kerkon transparenc? pse kur behet fjale per Ps
qellon me forte se me te tjeret?
pse u kthye ne faqe biznesi politike antiqeveritare?
Pse nuk u kundervu kurre Pd?
Kshu pra une mendoj se faqe si kto duhen mbyllur urgjentisht! Dhe disa gazetare duhet te lexojne vertet rregulloren e privacy! sepse jan tallur duke inkurajuar njerzit te bejne video nga me te çmendurat! pa pike censure!

Ne qoftese une kontaktoj hostin e fv dhe bej nje ankese te tipit se ketu po publikohen materjale pa lejen time, hosti i fshin automatikisht. ndersa me kto faqe duhet ber pagesa (gjoba)!

pikerisht pra
JOQ nuk eshte zeri I popullit Por zeri i PD-se

tani wait and see kur te behet zeri i PS-se lol
Asgje nuk me surprizon
Si puna e top Chanel dhe e Klanit Sandrit dhe keta
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Kur eshte hapur Joq , ka qen vertet diçka e bukur dhe e dinim se kush e hapi..dhe çfare qellimi kishte .. deri ktu jemi ok
Por te jemi realist a ka gelltitur çorbe te prishur joq? Ato videot e naftes me uje pa emer kompanie? Pse pa emer ? kur kerkon transparenc? pse kur behet fjale per Ps
qellon me forte se me te tjeret?
pse u kthye ne faqe biznesi politike antiqeveritare?
Pse nuk u kundervu kurre Pd?
Kshu pra une mendoj se faqe si kto duhen mbyllur urgjentisht! Dhe disa gazetare duhet te lexojne vertet rregulloren e privacy! sepse jan tallur duke inkurajuar njerzit te bejne video nga me te çmendurat! pa pike censure!

Ne qoftese une kontaktoj hostin e fv dhe bej nje ankese te tipit se ketu po publikohen materjale pa lejen time, hosti i fshin automatikisht. ndersa me kto faqe duhet ber pagesa (gjoba)!
Keto qe thua ti eshte e vertete qe duhen rregulluar por jo ne kete menyre se si po e bejne keta. Institucioni qe mund ti rregulloje keto mund te jete edhe AKEPI ose fundja te ngrihet nje instucion i ri me qellim rregullator, por jo ky qe kemi te jete ndeshkimor etj etj. Edhe kur.... ne momentin qe qeverise i duhet se sben nje sebep per te larguar vemendjen nga halle te tjera, si prsh mosmarrja e shperblimeve te pensionisteve kete vit etj etj. ;)
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Ne fakt s`po shkojme,kemi arrite.
Ne drejtohemi nga mbetje komuniste .
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Mendojeni si dicka pozitive Tiku me pak shpifsa around
Dhe me shum vende pune lol
Daisy une e bera zgjedhjen time dhe jam aty ku e ndjej veten mire. Me vjen keq qe ai vend nuk behet dhe jo se eshte faji i shpifsve qe kane edhe ata mekatet e tyre por e atyre te majteve e te djathteve qe shijne me cdo menyre te mundshme dhe e kane bere ate popull pa shtylle kurrizore.
 

Empire

Antarë i Respektuar
Shum tem interesante me pelqen , para se te jap mendimin tim mbi kete ceshtje dua te theksoj se pari se , termi "demokraci" i cili vjen nga greqishtja e lashte " δημοκρατία" qe perbehet nga fjala "dhimo" qytetari ose populli dhe "krati" shteti , pushteti , dhe ne fillimet e saj pushtetin e kishte populli me perfaqesues zakonisht nga shtresat pasanike per shkak se shtresat e mesme smund te merreshin me politik per shkak se nuk kishin kohen e mjaftueshme ti perkushtoheshin si pasoj e detyrimit qe duhej te punonin por qe me pas u ndryshua , edhe filluan te angazhoeshin por vetem burrat kishin te drejt e femrat jo , ne kohen e sotme fjala demokraci ka marr nje kuptim me tjeter , nje kuptim qe do te thot liri te plot te fjales te veprimit , e qe populli ka pushtetin etj por duhet theksuar se pa cenuar lirine e tjetrit me kete liri te tijen , te pakten teorikisht dhe ideoligjikisht nuk duket keq si denokracia si cdo sistem tjeter , sa i perket komunizmit pak a shum dihet si eshte e si funksiononte ndaj kthehemi serisht tek demokracia , kush shtet ka demokraci qe mbeti shpiperia ? Si mund te jet nje shtet demokrat kur jasht territorit te tij vret edhe pret e ben lufte , cenon te drejtat e nje vendi tjeter sepse ka fuqin ta bej , cdryshim paska demokracia nga komunizmi , monarkia apo cdo sistem tjeter qeverrises ? Ne thelb te ceshtjes sbesoj se ka ndonje ndryshim pervec taktikave e propagandes , cdo kush mund te dal vet ne konkluzionet e tijë.
 

titan

Requiem for a dream
Tani qe na ka filluar dhe me ajete nga Kurani e ka ndritur. Po ndjek Erdoganin i cili perdor fene per te pasur militanta lol lol

ERTV.jpg
 

Soulmind

Soli/Soulmendja/Soul
Tani qe na ka filluar dhe me ajete nga Kurani e ka ndritur. Po ndjek Erdoganin i cili perdor fene per te pasur militanta lol lol

Shiko fotografinë 1705834
Erdoğani perdor ca perdor edhe punon ;)
Te punonte si Erdoğani me qene! Ky ndjek rrugen papatin ne mesjete ?

ajetrt i ka sa per te qetesu cik popullin
 

titan

Requiem for a dream
Erdoğani perdor ca perdor edhe punon ;)
Te punonte si Erdoğani me qene! Ky ndjek rrugen papatin ne mesjete ?

ajetrt i ka sa per te qetesu cik popullin

Erdogani i futi nja 100 mije ne burg lol lol
Pune ka bere dhe Enveri duke thare kenetat, sjell elektricitetin dhe zhdukur analfabetizmin. lol

Ajetet i ka per ata qe genjehen me nje fjale te bukur :)
 
Erdogani i futi nja 100 mije ne burg lol lol
Pune ka bere dhe Enveri duke thare kenetat, sjell elektricitetin dhe zhdukur analfabetizmin. lol

Ajetet i ka per ata qe genjehen me nje fjale te bukur :)
Me fal, 140 mije.
Jo me larg se pardje ka nxjerre nje tjeter liste me mbi 1000 veta.
U kujtua tani qe edhe keta kishin marre pjese ne grusht shteti.
Thjeshte per saktesim nderhyra.
 
Top