Andromeda

Po të ishte më e ndritshme ANDROMEDA para syve tuaj do ishte kjo panoramë qiellore 🤩

Ja çfarë do të shihnin sytë tanë! 🤩 Natyrisht, ky është një punim imazhesh, por përmasat janë të sakta, dhe ajo që do të shihnim në qiell nëse Galaktika e Andromedës do të ishte e ndritshme mjaftueshëm do të ishte një objekt pothuajse i madh sa 7 hëna të plota.

Hëna e parë nga Toka, në fakt, zë rreth gjysmë gradë në qiell. Nga ana tjetër, Andromeda edhe pse mbi 2 milionë vite dritë larg, zë rreth 3 gradë.
Për ju By Lauri 👍
andromeda1.jpg
download (8).jpeg
 
Top