Besim në dashuri ?

Lauri

Anunnak
Thjesht saktë bukur..:)

A ekziston një religjion i besuar në dashuri, pa rregulla ligje dhe dogma ??
 

jana80

Super Moderator
Themelues
Mbase i afrohet budizmi por edhe ato kan rregulla...
Cdo veprim,diskutim,bindje apo ideale nese kane te bejne me me shume se 1 person me patjeter ka rregulla nese jo te shkruare te percaktuara nga secili .
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
PEr mua ekziston vetem religjioni i familjes,vetem aty ka dashuri pa kushte .
 
Top