Botërori i peshëngritjes, kuqezinjtë synojnë medalje

cent

...Lontano
Prej datës 20 tetor po zhvillohet në Wroclaw të Polonisë kampionati botëror I peshëngritjes, ku merr pjesë edhe shtanga shqiptare me 3 peshëngritësit më të mirë, Danel Godelli, Erkand Qerimaj dhe Romema Begaj, të cilët premtojnë zonën e medaljeve, pse jo edhe vendet më të lartë të podiumit. Sipas kalendarit e para do të ngjitet në pedanë nënkampionia e Europës në shkëputje për peshën 58 kg Romela Begaj, që në këtë botëror konkurron në peshën deri 63 kg.
2ikcf9i.jpg
Begaj bën pjesë në baterinë A që parashikohet ta nisë garën në orën 16:55 të së mërkurës. 3 orë më pas I vjen radha Daniel Godellit, kampionit të Europës në shtytje që do të garojë në peshën 69 kg. Erkand Qerimaj, I rikthyer pas dy viteve pezullim për përdorim të dopingut, do të ngjitet në pedanë të enjten në orën 19:55, në baterinë A. Ekipi kombëtar shqiptar I peshëngritjes, edhe pse I reduktuar në numër me vetëm 3 sportistë, ka udhëtuar me shumë pretendime drejt Polonisë, pasi synohen medjale në të tri kategoritë. Kampionati botëror I peshëngritjes transmetohet drejtpërdrejt edhe nga platforma Digital në kanalin Eurosport.
/S.Sport
 

Love

βeℓℓe â๓e
Titulli: Botërori i peshëngritjes, kuqezinjtë synojnë medalje

Hajde me fitore .. Suksese kuqezinjëve..
 
Top