C`eshte origjinaliteti?

Flasim shpesh per origjnalitetin,vetveten dhe nje mori pigmentesh te tille qe perbejne identitetin, te vecanten dhe ate te paperseritshmen tek cdo karakter njerzor!
Atehere per ju ,cfare eshte origjinaliteti,dhe sa origjinal e gjeni vetveten ne nje bote,ku majmuneria qe nga veshja,idet,dhe llafazanlleku jane ne mode tashme|!
Zgjerojeni temen me tej,nese gjejni boshllek ne shtjellimin e saj!]
Flm!!
 
Me dy llafe never, e gjej veten super origjinal sepse jam vetvetja edhe unik pa komplekse nga fraza jote (Nga bote,ku majmuneria qe nga veshja,idet,dhe llafazanlleku jane ne mode tashme|!) rroft Shqipëria se këtë stil e kan marr nga shkollimi tepërt që shkojnë nëpër shkolla kalojnë me mik , me Lek, dhe madje mburren me 1 dipllom që ti pijnë lëngun se në tru shkollë s'ka,rroft letra.E kanë nga pordhaliteti që dhe me ble bukë do lyhen do zhgërryen do veshin Taka 12-ce . Mentaliteti dhe pordhaliteti, i frymës me pas Lek pa punu, i kafenesë, i hapjes Sume livelit 50 me gjojna borxh, dhe bëjn interesantin/ten me atë që flet troç pa komplekse sepse është injoranc kur s'ke komplekse , kurse servilizmi, lëpirja, e ckam përmendur më lart jan ok. rrofshin të mencurit, me diploma të bleme sepse ju po e çoni Shqipërin drejt dijes.
 
Origjinaliteti po tamarim nga ana njerzore eshte kur je e sinqerte , kur je vetvetja kur i shpreh ndjenjat e tua lirshem dhe spret asgje ne kembim kur e pranon kur ke gabim kur nuk shtiresh kur nuk shpif kur nuk sajon etjer e tjer 🥱
 
Top