• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Cila eshte pyetja qe ju bezdis?

Darius

DENY IGNORANCE
...pytjet pa lidhje, si psh: Nga ishe? Ku po shkon? Ndonjë të re? Apo kur të vjen ndonje mik/e në shtëpi, edhe të pyet: A keni banjo?! Jo, e bejme ne ballkon lol
 
Top