• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Cila eshte pyetja qe ju bezdis?

DeliriumMind

Hear me roar 👣
"Kur do ti besh nje moter cunit?"
Bejn keto pyetje me aq natyralitet sikur po flasin per motin pa marr parasysh qe eshte nje ceshtje personale.
Un mund te kem probleme,mund mos te kem femije te tjere,mund mos te kem deshir te bej te tjere, mund te vuaj nga depresioni,mund te kem probleme me punen,mund te humb punen... etj etj
Jo te gjitha femrat lindin me deshir per te krijuar familje prandaj vendosim NE nese duam femije, KUR dhe PSE.
 
Top