Do te pranonit te udhetonit ne kembe ne avion kundrejt nje cmimi me te lire?

Do te pranonit te udhetonit ne kembe ne avion kundrejt nje cmimi me te lire?

  • Po

    Votat: 6 25.0%
  • Jo

    Votat: 18 75.0%

  • Totali i votuesve
    24

Comedy_Central

Rashe Pashe Dufllak Grashe
Do ket valle me keq se e nejtmja me nje kom pas deres halese kur i tharton shpirtin tushes? Sbesoj kshuqe dhe mundet
 
Top