E pabesueshme se kush është shenja 'më e nxehtë' në zodiak

Peshqit:Të lindurit nën shenjën e Peshqve janë shumë të ndjeshëm, ëndërrimtarë të pabindur që nuk duan të rriten kurrë, romantikë të lindur, por edhe të zotë në shtrat.

I pëlqejnë përkëdheljet, puthjet dhe emocionet që sjellin ato, por edhe kafshimet dhe përdorimi i lodrave erotike.

Nga të gjitha shenjat e zodiakut, peshqit kanë imagjinatën më të zhvilluar.

Ata dinë t’i përdorin fjalët, në një mënyrë që krijon imazhe seksi të qarta në mendjen e personit tjetër.
 
  • Dashuri
Reactions: D.

Yara

Njeriun,sa pak e gjej tek “Njeriu”
Edhe harixhofka siten e saj mburr Moglo?????
 
Top