Evolucioni i mekanikës

Lauri

Anunnak
Teknika do të arrijë një përsosmëri të tillë që njeriu nuk do ketë nevojë as për vetëveten ?

 

Xhelozi

Staf në FV.AL
Teknologjia ka persosmeri dhe kte e dim por ka nje gje te keqe qe mbas ca kohesh kjo teknologji do zevendosoje njeriun dhe shum njerez do ngelen te papune .
 
Top