Formoni fjali me fjalen e fundit!

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Me fjalen e fundit te fjalis,,filloni fjalin e re,..

PO e nise une me nje fjale.."Hena,.."

Hena ishte e plote dhe plot besim ndaj yjeve,..

Fjalia ne vazhdim duhet te nise me fjalen "yje" e keshtu me rradhe..

 

TinkyPinky

🎈Stay wild moon child ❤️
Gjum do doja te fleja tani
Mes kraheve te tua... me aromen e lekures tende qe me ledhaton vrimat e hundes dhe me mbush mushkrinjt.
Paqe do doja tani, per te flejtur pak gjum.
 
Time... thash jo tenden, mos me shif ashtu ter inat , ... i thash ndersa duart me dridheshin.....
 

NGU

Wild child full of grace
V.I.P
Demon por qe kishte dhe nje ane te mire...
 

NeVertiti

~Kohe & Stine~
Staf në FV.AL
Adm
Pushimet e asaj vere i ngelen ne kujtimet me te bukura te jetes se saj.
 

A2.

Kūki Yomenai
E tij ishte dhe ajo, e, edhe ai i saj, derisa erdhi A2 dhe i bëri të dy të dashurohen me të, edhe @NeVertiti, e edhe @Punk1...

????
 
Top