• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Gjuaje me dicka antarin/en mesiper.

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Ivy

IMPOSSIBLE??? The word itself says “I’M POSSIBLE “
Me asgje kete ,se rrofte loja,do kisha siguruar salcen per tere vitin e tere fisin....:p:D
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top