• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Gjurmë Shqiptare nga Marin Mema.

titan

Veni, Vidi, Vici
Ti shiko kete gjaton rq qe i mori me rradhe te gjithe liderat kosovar ndersa vetem ky na del vizionar.


Para ca vitesh Saliu me Lulin falen ujin e kshu me rradhe dhe keta te tjeret.
Nuk jemi shtet modern ku ka ndarje pushteti e institucionet mbrojne interesat kombetare.
 
Top