• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Grupi F kush kualifikohet

Grupi F kush kualifikohet

 • Barcelona ESP

  Votat: 1 33.3%
 • FC Inter ITA

  Votat: 2 66.7%
 • Dynamo Kyiv UKR

  Votat: 0 0.0%
 • Rubin Kazan RUS

  Votat: 0 0.0%

 • Totali i votuesve
  3
 • Poll closed .
Top