Hakmarrësit e horoskopit kanë këto shenja

Dashi: Si një shenjë impolsive, mos prisni që Dashi të hakmerret duke përdorur strategji apo gjëra si këto. Një Dash vepron shpejt dhe nuk lë hapsira për reagime të civilizuara. Çfarëdo që ata bëjnë, është e menjëhershme dhe e drejtpërdrejtë.

Binjakët: Ata janë ekstremisht të paparashikueshëm. Nëse e prek një Binjak aty ku i dhëmb më shumë, prisni prej tyre të realizojnë planin më të lig që mund të keni parë. Por gjithashtu janë shenjë që falin shpejtë.

Gaforrja: Edhe pse duket shumë emotive, pikërisht kjo mund të jetë një ndër arsyet që kjo shenjë ka dhe një hakmarrje të hidhur. Nëse nuk dëshironi të bini pre e tyre, përpiquni t’i merrni me të mira. Ata dëshirojnë të jenë të rëndësishëm.

Akrepi: Bëni kujdes kur lëndoni një Akrep, pasi mund t’ju shkaktojë një dëm të pariparueshëm. Ata nuk falin lehtë, dhe reagimi i tyre drejt refuzimit është shumë helmues. Nëse i lëndoni, bëni mirë të mos i dilni më përpara, janë shumë të rrezikshëm.
 
Binjakët: Ata janë ekstremisht të paparashikueshëm. Nëse e prek një Binjak aty ku i dhëmb më shumë, prisni prej tyre të realizojnë planin më të lig që mund të keni parë. Por gjithashtu janë shenjë që falin shpejtë.
Ehhh ju dhe doni te prekni ne dhimbjen tone dhe doni tju shtrojme tapet me petale trendafili? Ncncnc ku eshte pa kjo gja
 
Akrepi: Bëni kujdes kur lëndoni një Akrep, pasi mund t’ju shkaktojë një dëm të pariparueshëm. Ata nuk falin lehtë, dhe reagimi i tyre drejt refuzimit është shumë helmues. Nëse i lëndoni, bëni mirë të mos i dilni më përpara, janë shumë të rrezikshëm.
 
Akrepi: Bëni kujdes kur lëndoni një Akrep, pasi mund t’ju shkaktojë një dëm të pariparueshëm. Ata nuk falin lehtë, dhe reagimi i tyre drejt refuzimit është shumë helmues. Nëse i lëndoni, bëni mirë të mos i dilni më përpara, janë shumë të rrezikshëm.
He He 😝
 
Top