• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Hiqen nga access per mos aktivizim Ske`Pse`MenDohesh

[JuVeNtuS]

Antar Aktiv
Ske`Pse`MenDohesh was last seen here 5 days, 16 hours, 10 minutes ago.

[15:24:34] -ChanServ- Ske`Pse`MenDohesh deleted from #ndihme access list.
-
[15:24:52] -ChanServ- Ske`Pse`MenDohesh deleted from #Shqiperia access list.
-
[15:25:01] -ChanServ- Ske`Pse`MenDohesh deleted from #stafi access list.
 
Top