• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

Hiqet nga acc per mos aktivizim November

[JuVeNtuS]

Antar Aktiv
[15:27:56] -ChanServ- November deleted from #ndihme access list.
-
[15:27:59] -ChanServ- November deleted from #Shqiperia access list.
-
[15:28:04] -ChanServ- November deleted from #stafi access list.

November was last seen here 6 days, 19 hours, 1 minute ago.
 
Top