• Në 21 shkurt, 3 javë më parë, Italia kishte në total vetëm 16 raste me koronavirus,aq sa ka pak a shumë Shqipëria sot. Papërgjegjshmëria bëri që Italia të ketë afro 15 mijë të prekur, 1000 të vdekur e 2000 të tjerë në gjendje kritike dhe të shpërndajë virusin në gjithë Europën. Urojmë që të gjithë të bëhemi aq të përgjegjshëm sa mos të bëhemi pas 3 javësh, ajo që është Italia sot.

hiqet nga access AUDI_Q7

[JuVeNtuS]

Antar Aktiv
ky me duket dote me bo vezen e kuqe.

[16:52:51] -ChanServ- AUDI_Q7 deleted from #stafi access list.
-
[16:53:06] -ChanServ- AUDI_Q7 deleted from #Shqiperia access list.
-
[16:53:24] -ChanServ- AUDI_Q7 deleted from #ndihme access list.

Mire qe hyn ne kanal as 5 min nuk rrin, po direkt Brb dhe rrin dhe me aop siper.

[16:43:24] * Stafi sets mode: +v AUDI_Q7
[16:43:39] * +AUDI_Q7 Pershendetje All
[16:44:16] * +[InFeRnO-CLuB] BrB Ihere Une Po Dal Me Pi 1 CinaRe ,,Kthehem Shpejt
[16:48:51] * +AUDI_Q7 brb pune
[16:49:33] <12&BoBi> AUDI_Q7, kur te bosh pune ka mundesi te rrish deop
[16:51:15] <+AUDI_Q7> BoBi qekur na paske fillu me na fol si JULIAN_IT
[16:51:23] <+AUDI_Q7> !!1
[16:51:46] <12&BoBi> AUDI_Q7, skam lidhje fare me julin, te rrish me aop dhe te kesh 2 ore pa fol ;)
[16:51:57] <+AUDI_Q7> BoBi ASHTU E?
[16:52:05] <+AUDI_Q7> BoBi me hiq pak accessin po se pate bezdi
[16:52:17] <12&BoBi> patjeter :)
[16:52:21] * Parts: +AUDI_Q7 (ParajsaCha@DA6B3420.17B8F90A.25BCD90.IP) (Doli nga dhoma)
 
Top