Katër shenjat më pak xheloze të Horoskopit

1634222062814.png


Xhelozia është një gjë e çuditshme. Ndodh që ne e kemi kapërcyer ndjenjën e pasigurisë dhe mund ta përjetojmë vetëm këtë ndjenjë të çuditshme dhe të ndërlikuar. Mund të ketë raste kur dikush është më i mirë se ne për diçka ose ka diçka që ne donim dhe ne jemi të mbushur me këtë zili që ne nuk mund ta kontrollojmë. Kjo është xhelozi.


Ata që zakonisht nuk janë xhelozë i përkasin një specie tjetër. Ata kanë mirëkuptim, dhembshuri ose thjesht nuk u intereson. Pra cilat janë 4 shenjat që janë më pak xheloze?


Shigjetari

Shigjetari nuk duket të jetë xheloz pasi është shumë optimist dhe ekstrovert. Ai nuk i pëlqen njerëzit që e mbajnë atë dhe ndodh që njerëzit të jenë më xhelozë për të sesa anasjelltas.

Ujori

Ujori nuk do të përjetojë xhelozi si ne të tjerët. Ata zgjidhin problemet, duke gjetur një mënyrë për të mos u ndier të pasigurt pa asnjë arsye. Nëse Ujori ka vërtet një problem të vërtetë që buron nga xhelozia, ai do të diskutojë dhe zgjidhë çdo çështje që ka me dikë.

Peshqit

Peshqit nuk janë kurrë xhelozë. Zilia e tyre është krejtësisht e rrallë për shkak të natyrës së tyre të dhembshur dhe dashurisë për njerëzit. Ata nuk ndiejnë xhelozi, zili apo urrejtje ndaj askujt dhe nëse u ndodh atyre, nuk është diçka që ata duhet të kenë frikë. Ata thjesht nuk do të bëjnë asgjë për këtë.

Sepse të qenit xheloz për miqtë tuaj mund t’ju bëjë mirë.

Binjakët

Binjakët nuk ndihen xhelozë për një arsye të vetme: ata nuk tregojnë shumë interes. Binjakët janë një nga shenjat më të mira të Horoskopit rreth temës së xhelozisë. Ata kanë një nivel të caktuar të të kuptuarit dhe në përgjithësi kanë një qëndrim të pakujdesshëm ndaj jetës. Në vend që t’i kenë zili njerëzit, ata qëndrojnë pranë tyre dhe i mbështesin.

Pamfleti.net
 
Ujori

Ujori nuk do të përjetojë xhelozi si ne të tjerët. Ata zgjidhin problemet, duke gjetur një mënyrë për të mos u ndier të pasigurt pa asnjë arsye. Nëse Ujori ka vërtet një problem të vërtetë që buron nga xhelozia, ai do të diskutojë dhe zgjidhë çdo çështje që ka me dikë.
Hé kam faj une. ?
 
Binjakët

Binjakët nuk ndihen xhelozë për një arsye të vetme: ata nuk tregojnë shumë interes. Binjakët janë një nga shenjat më të mira të Horoskopit rreth temës së xhelozisë. Ata kanë një nivel të caktuar të të kuptuarit dhe në përgjithësi kanë një qëndrim të pakujdesshëm ndaj jetës. Në vend që t’i kenë zili njerëzit, ata qëndrojnë pranë tyre dhe i mbështesin.
Ne na ka kriju zoti per hater te robit ??
 
Peshqit

Peshqit nuk janë kurrë xhelozë. Zilia e tyre është krejtësisht e rrallë për shkak të natyrës së tyre të dhembshur dhe dashurisë për njerëzit. Ata nuk ndiejnë xhelozi, zili apo urrejtje ndaj askujt dhe nëse u ndodh atyre, nuk është diçka që ata duhet të kenë frikë. Ata thjesht nuk do të bëjnë asgjë për këtë.

Sepse të qenit xheloz për miqtë tuaj mund t’ju bëjë mirë.
Tallet ky o? ??? jam me xheloz se @Xhelozi ??
 
Top