Mos i huazoni kurre këto 5 gjëra fqinjëve tuaj, sjellin fatkeqësi në shtëpi

1631556806132.png
Kripe


Ne nuk duhet të huazojmë me asnjë pretekst. Nëse fqinjët tuaj ju kanë kërkuar kripë, jepini atyre vetëm me një kusht – si dhuratë.


Rreziku qëndron në faktin se ajo ka shumë energji dhe mund të ketë një efekt të keq në fatin. Kripa është një nga përbërësit magjikë më të rëndësishëm, kështu që huazimi nuk rekomandohet.

Enët/pjatat

Besohet se janë të lidhura ngushtë me energjinë e shtëpisë në të cilën ndodhen. Nëse dikush dëshiron të bëjë diçka të keqe për të tjerët, ai thjesht duhet të lejojë përdorimin e pjatave të tyre: gota, pjata, lugë etj.Mos lejoni që dikush të marrë hua pjata nga ju, pasi mund të ndikoni negativisht në fatin e këtyre njerëzve. Enët e dëmtuara janë edhe më të rrezikshme, pasi ato sjellin energji të keqe në shtëpinë në të cilën ndodhen.

Rrobat

Rrobat janë një gjë shumë personale, edhe nëse i merrni nga motra ose vëllai juaj, kështu që është më mirë të jepni diçka në këmbim, nëse tashmë jeni duke marrë pjesë të caktuara të veshjeve.

Thuhet se këpucët sjellin fatkeqësinë më të madhe sepse thithin energjinë më negative.

Bizhuteri

Bizhuteria është plot me energjinë e personit të cilit i përket. Prandaj, nuk ka nevojë të huazohet. Duke marrë vathët ose unazat e një personi tjetër, ju gjithashtu merrni problemet e atij personi me ta.

Ekspertët e bioenergjisë thonë se bizhuteritë mund të “infektojnë” një person me sëmundjet e personit të cilit i përkisnin bizhuteritë dhe mund të heqin lumturinë.

Fshesë

Nëse i huazoni një fshesë një fqinji, sigurohuni që do të ketë një humbje financiare në shtëpinë tuaj. Ju madje rrezikoni të pushoheni nga puna.

Në asnjë rrethanë mos i jepni një fshesë dikujt për ta përdorur dhe kthyer atë. Nëse e jep, le të jetë e përhershme.

Noa.al
 

MoOgli

Patronazhist i grave te FV
Rrobat

Rrobat janë një gjë shumë personale, edhe nëse i merrni nga motra ose vëllai juaj, kështu që është më mirë të jepni diçka në këmbim, nëse tashmë jeni duke marrë pjesë të caktuara të veshjeve.

Thuhet se këpucët sjellin fatkeqësinë më të madhe sepse thithin energjinë më negative.

Bizhuteri

Bizhuteria është plot me energjinë e personit të cilit i përket. Prandaj, nuk ka nevojë të huazohet. Duke marrë vathët ose unazat e një personi tjetër, ju gjithashtu merrni problemet e atij personi me ta.

Ekspertët e bioenergjisë thonë se bizhuteritë mund të “infektojnë” një person me sëmundjet e personit të cilit i përkisnin bizhuteritë dhe mund të heqin lumturinë.
Pranej ka ngel gjithe shqiperia ters se krejt shqiptart neper dasma e festa kane nderru rrobat e bizhuterite me njani tjetrin ???
 

Endrra

VIP
V.I.P
Ahahaha mua vëthet per nuse mi gjeten ne Shkoder .. se ku i gjeten nje Zot e di..dhe veli ishte hua 🤣
 

Loverboy

мαи ωιтн α мιѕѕιои
Top