Nuk është dashuri..

Nëse jeni duke kërkuar për siguri, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse po kërkoni garanci, NUK ËSHTË DASHURI Nëse po kërkoni mbrojtje, NUK ËSHTË DASHURI Nëse po kërkoni me çdo kusht NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për ngushëllim, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni vetëm kërkues NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar shpërqendrim, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar pushtet, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për kënaqësi, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse po kërkoni aprovim NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për kompensim, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse përpiqesh të mbijetosh, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse përpiqesh ta kontrollosh, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse përpiqesh të zotërosh, NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar për miratime NUK ËSHTË DASHURI
Nëse jeni duke kërkuar vetëm atë që dëshironi, NUK ËSHTË DASHURI

Dashuria nuk është kurrë ashtu siç e dëshiron ti. Dashuria është SI TË NDODHË.
Dashuria është liri totale.
Dashuria është një po ose një jo në çdo rrethanë.
Dashuria të do të zhveshur dhe të brishtë. Dashuria të do të zhveshur dhe të dorëzuar.
nudi-famosi-venere-cupido-velazquez.jpg
RG Curti
venere1.jpg
 
Shumë e vërtetë. Nuk është si e dëshirojmë, por ashtu si kemi nevojë. Për njerëzit që e shfaqin në gjuhën që e kuptojmë. Për ata që na bëjnë të kalojmë kufij e rregulla. Pse jo edhe për atë mikro sipërfaqe për të marë frymë lirshëm. Ndaj kur të ndodhë - kapeni e mbajeni fortë. Mbase nuk vjen një herë të dytë.
 
Shumë e vërtetë. Nuk është si e dëshirojmë, por ashtu si kemi nevojë. Për njerëzit që e shfaqin në gjuhën që e kuptojmë. Për ata që na bëjnë të kalojmë kufij e rregulla. Pse jo edhe për atë mikro sipërfaqe për të marë frymë lirshëm. Ndaj kur të ndodhë - kapeni e mbajeni fortë. Mbase nuk vjen një herë të dytë.
Desa e pakapshme 👍
 
Unë gjithmonë kam dashur një dashuri,si ato dashuritë e romaneve.
Ai emocioni që të përshkruan trupin,shpirtin e ti nuk je në gjendje ta përshkruash me fjalë.
At zjarrin që të lexohet në sy,e ai rrezatimi i pasionit që ndjehet larg.
Kërkoni at dashurinë që ju jep ndjeshmërinë e ujit,e që ju bën të përjetoni flakēt e ferrit.
At dashurinë që ju çon mbi re,por në të njëjtën kohe ju mban me këmbë në tokë.
At dashurin.qe ju pranon ashtu sic ju jeni.
Ne jemi njerez ne fund te fundit.
Dhurata më e bukur që të tjerët mund të bëjnë për ne është të na falin dashuri.
 
Top