Partia e Fortë shpall fitoren në Prishtinë

Love

βeℓℓe â๓e
Pas mbylljes së vendvotimeve në Prishtinë, "Kryetari Legjendar" i Partisë së Fortës, Visar Arifaj ka shpallur fitoren në Komunën e Prishtinës.

59pf.JPG


Ai shpalli fitoren gjatë një konference për media “ku kjo Fitore vjen nga nënkryetarët e kësaj partie që vijnë nga terreni”.
Sipas tij, ata kanë fituar më së shumti vota në lagjet më të mëdha në kryeqytet. Ata deklaruan zyrtarisht edhe zgjerimin e partisë në të gjitha komunat e Kosovës. “Vëzhguesit tonë në terren sapo na konfirmuan fitoren e bindshme të Partisë së Fortë, me një përqindje afër asaj të cilën e kemi parashikuar.

Kjo është një fitore historike për Republikën e Kosovës, ndërsa unë dhe nënkryetarët e Partisë së Fortë nesër fillojmë rrugëtimin tonë të shkurtër drejt milionave. Me pushtetin e fituar, PF do të filloj menjëherë me përmbushjen e planprogramit të saj.

Hapi i parë është natyrisht renovimi i zyrës time dhe vendosja e portretit tim në të gjitha institucionet komunale. Megjithatë, ne presim që rezultatet të legjitimohen edhe nga KQZ.”, tha Arifaj.
kosova-sot.info
 
Top