Peshëngritja i shpëton pezullimit

cent

...Lontano

Burime të sigurta njoftojnë se Bordi Drejtues i Federatës Botërore të Peshëngritjes, i mbledhur në Kosice të Sllovakisë, ka vendosur ta gjobisë me 50 mijë dollarë Federatën Shqiptare të Peshëngritjes.

Edhe pse sinjalizimi i parë ishte për një pezullim disavjecar, plus gjobë, pas diskutimeve dhe argumentave të paraqitura në mbledhjen e bordit drejtues është vendosur që Shtanga shqiptare të dënohet vetëm me 50 mijë dollarë gjobë.

Ndërkohë nuk ndryshon masa ndëshkimore për peshëngritësin Hysen Pulaku, i pezulluar për katër vjet per perdorim dopingu.
/albeu
 
Top