Pyetesor :D

1. Cila është ëndrra, frika, shpresa dhe pendimi yt më i madh?

2. Si do të doje të të mbanin mend njerëzit?

3. Si të përshkruajnë njerëzit që të duan? Si të përshkruajnë njerëzit që nuk të duan?

4. Çfarë duhet të ketë secili/a burre/ grua?

5. A mendon se personaliteti i një njeriu shpërfaqet në veshjen e tij/saj? Nëse po, si?

6. Cila është fuqia më e madhe e të qenit grua apo burre?

7. “Shtëpia duhet të jetë qendra, por jo kufiri i një gruaje.” Si e komenton këtë thënie?

8. Një njeir nga e kaluara që të frymëzon?

9. Po të ishe fjalë, cila fjalë do të ishe?

10. Po të ishe një artikull veshjesh, çfarë do të ishe?

11. Nëse do të duhej të dëgjoje vetëm një këngë gjithë jetën, cilën do ta zgjidhje?

12. A mendon se shoqëria ka standarde të dyfishta për gratë dhe burrat? Si ballafaqohesh me diskriminimin gjinor?

13. A kemi nevojë për feminizëm?

14. Si ballafaqohesh me tundimet?

15. Si ballafaqohesh me pasiguritë dhe dyshimet mbi veten?

16. Çfarë është miqësia për ty?

17. Në cilën periudhë të historisë dhe në cilin vend do të doje të jetoje?

18. Kush janë heronjtë e tu?

19 Si do ta zgjidhje problemin e urisë në botë?

20. Cili trend i momentit do të mund ta sillte fundin e botës siç e njohim?

21. Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?

22. A të mrekullon jeta? Ku e gjen domethënien e saj?

23. Si do të doje të vdisje?

24. Po të kishe super fuqi, çfarë fuqish do të doje?

25. Çfarë është një gjë që ti e beson si të vërtetë, por që pak njerëz e besojnë si të tillë?Burimi:Shkeputur nga faqja: supergrate
 
Hajde mundje krahu. Ti tregon xhaja patericat ty 💪💪
E ç'do më ngelesh në dorë 🤪
Old Man Dance GIF
 
1. Cila eshte endrra, frika, shpresa dhe pendimi yt me i madh?
Endrra: nuk kam sepse endrrat perfundojne me zgjimin.
Shpresa: te jem nga te perzgjedhurit ne Xhennet
Pendimi: sahere gaboj
Frika: te humbas rrugen e drejte pasi jam udhezuar.

2. Si do te doje te te mbanin mend njerezit?
Te me mbanin gjithmone ne zemer, ska rendesi si 😊 zemra mban vec ata qe do.

3. Si te pershkruajne njerezit qe te duan? Si te pershkruajne njerezit qe nuk te duan?
Njeri I mire. Lol. Nuk e di per ata qe s’me duan.

4. Çfare duhet te kete secili/a burre/ grua?
Virtytin

5. A mendon se personaliteti i nje njeriu shperfaqet ne veshjen e tij/saj? Nese po, si?
Jo domosdoshmerisht.

6. Cila eshte fuqia me e madhe e te qenit grua apo burre?
Ndjeshmeria per gruan. Eshte nje poezi e cila nuk perfundon kurre. Burre s’e di pasi s’kam qene ndonjehere 😊

7. “Shtepia duhet te jete qendra, por jo kufiri i nje gruaje.” Si e komenton kete thenie?
Shtepia eshte nje mikrokozmos i jetes familjare ne te cilen çdo individ zhvillohet, dhe ushqehet me vlerat shpirterore. Shtepia eshte qendra e çdo njeriu. Nga ana tjeter, per gruan e cdo kend nuk duhet te kete kufi tjeter perveç kornizes qe i ka vendosur Krijuesi i tij.

8. Nje njeir nga e kaluara qe te frymezon?
Muhamedi a.s.

9. Po te ishe fjale, cila fjale do te ishe?
Shpirtmendje!

10. Po te ishe nje artikull veshjesh, çfare do te ishe?
Asnje artikull s’do mundej.

11. Nese do te duhej te degjoje vetem nje kenge gjithe jeten, cilen do ta zgjidhje?
Ezani/Kurani. Cdo muzike tjeter vjen 1 moment e behet I lodhshem.

12. A mendon se shoqeria ka standarde te dyfishta per grate dhe burrat? Si ballafaqohesh me diskriminimin gjinor?
Ka! Pikenisja duhet te jete tek familja, tek fryma qe i percon femijeve dhe me pas ne rrafshin shoqeror e institucional. Une vete sillem sipas situates.

13. A kemi nevoje per feminizem?
Jo. Kemi nevoje per nje ekuiliber ne baze drejtesie, jo barazie.

14. Si ballafaqohesh me tundimet?
Duke analizuar perfundimin.

15. Si ballafaqohesh me pasigurite dhe dyshimet mbi veten?
Duke u konsultuar me te dashurit e mi.

16. Çfare eshte miqesia per ty?
Nje dore e cila te lehteson ‘dertet’ dhe te shton gezimin. Dy zemra te cilat qajne e qeshin njekohesisht per njera tjetren.

17. Ne cilen periudhe te historise dhe ne cilin vend do te doje te jetoje?
Ne qofte se e mira jone do te kishte qene nje kohe dhe hapesire tjeter, padyshim do tekishim jetuar ne ate pike takuese.Mgjth, si kohe mund te zgjedh kohen e Babilonise! 😊

18. Kush jane heronjte e tu?
Prinderit!

19 Si do ta zgjidhje problemin e urise ne bote?
Nuk e zgjodhen miliona konferenca e buxhet projektesh, e do e zgjidh une :p p..s Duke I dhene fund babezise!

20. Cili trend i momentit do te mund ta sillte fundin e botes siç e njohim?
Boshlleku shpirteror dhe mendor.

21. Si do te dukej bota nese do ta udhehiqje ti?
Nuk arrij ta imagjinoj dot! 😊

22. A te mrekullon jeta? Ku e gjen domethenien e saj?
Tek mbushja e shpirtit me dashuri. Se si na zgjerohet gjoksi kur mendojme apo perqafojme ata qe I duam fort. “Jeta pa dashuri eshte kotesi”-thote Rumiu

23. Si do te doje te vdisje?
Ne graden e shehidllekut.

24. Po te kishe super fuqi, çfare fuqish do te doje?
Teletransportin.

25. Çfare eshte nje gje qe ti e beson si te vertete, por qe pak njerez e besojne si te tille?
E verteta eshte vetem Nje dhe nuk ndryshohet edhe sikur askush te mos e besoje.

Per kedo qe lexoi deri ne fund: You are the best! :D :p
 
1. Cila është ëndrra, frika, shpresa dhe pendimi yt më i madh?
Ëndrra shërimi
Frika - ikja nga gabimet që më parë nuk i shihja
Shpresa - e ardhmja
Pendimi - humbjen e kohës me gjëra që më sjellin trishtim.
2. Si do të doje të të mbanin mend njerëzit?
Për atë çfarë jam, dhe çfarë jap!
3. Si të përshkruajnë njerëzit që të duan? Si të përshkruajnë njerëzit që nuk të duan?
1. Luftarake
2.Servile

. Çfarë duhet të ketë secili/a burre/ grua?
Moral dhe ndjeshmëri
5. A mendon se personaliteti i një njeriu shpërfaqet në veshjen e tij/saj? Nëse
Po, sepse edhe Zoti e do të bukurën.

. Cila është
Vendosmëri tek të 2 palët.
7. “Shtëpia duhet të jetë qendra, por jo kufiri i një gruaje.” Si e komenton këtë thënie?
Gruaja është Zonjë e shtëpisë. Vet shkop vet mbret, hyn kur do, del kur do 😅
8. Një njeir nga e kaluara që të frymëzon?
Dikush që nuk jeton mo..
9. Po të ishe fjalë, cila fjalë do të ishe?
Karma
10. Po të ishe një artikull veshjesh, çfarë do të ishe?
Viktoria secret 😅😂😂
11. Nëse do të duhej të dëgjoje vetëm një këngë gjithë jetën, cilën do ta zgjidhje?
Diamonds
12. A mendon se shoqëria ka standarde të dyfishta për gratë dhe burrat? Si ballafaqohesh me diskriminimin gjinor?
Mendoj se koha ka evoluar, dhe nuk ndjehem e diskriminuar.
13. A kemi nevojë për feminizëm?
Jo!
14. Si ballafaqohesh me tundimet?
Shumë vështirë, më krijohet një ankth.
15. Si ballafaqohesh me pasiguritë dhe dyshimet mbi veten
Zakonisht reflektoj..
16. Çfarë është miqësia për ty?
Çdo gjë & Asgjë
17. Në cilën periudhë të historisë dhe në cilin vend do të doje të jetoje?
Në vitin 1984 kur prindërit e mi kanë jetuar në Bosnjë.
18. Kush janë heronjtë e tu?
Nëna.
19 Si do ta zgjidhje problemin e urisë në botë?
Ushimin e dy personave, tu e ndar për katër.
20. Cili trend i momentit do të mund ta sillte fundin e botës siç e njohim?
Pa ndjeshmëria, gjakftohtësia.
21. Si do të dukej
Nuk e kam menduar.
22. A të mrekullon jeta? Ku e gjen domethënien e saj?
Sa me mrekullon edhe më merzit, është aq e larmishme.
23. Si do të doje të vdisje?
Me fe.
. Po të kishe super fuqi, çfarë fuqish do të doje?
Të ktheja kohën.
25. Çfarë është një gjë që ti e beson si të vërtetë, por që pak njerëz e besojnë si të tillë?
E vërteta është e hidhur, dhe aspak e ëmbël :p
 
1. Cila është ëndrra, frika, shpresa dhe pendimi yt më i madh?
Te jetoi e lumtur me familje te madhe
Frika:te mos i zhgenjej njerzit qe me njohin
Shpresa;ti kem gjerat se endrroi.
Pendimi;se nuk i dhash edhe me shum dashuri Babit ☹️
T
2. Si do të doje të të mbanin mend njerëzit?
Njeri qe ka bere shum per tjert.

3. Si të përshkruajnë njerëzit që të duan? Si të përshkruajnë njerëzit që nuk të duan?
E dashur dhe pozitive
Ata se nuk me duan..se di nuk i kam pyt!

4. Çfarë duhet të ketë secili/a burre/ grua?

Moral dhe sinqeritet.
5. A mendon se personaliteti i një njeriu shpërfaqet në veshjen e tij/saj? Nëse po, si?
Se di?mvaret nga karakteri.


6. Cila është fuqia më e madhe e të qenit grua apo burre?
Te din cfare kerkon nga jeta .
Te jete bashkshorte e dashur,nene shembullore dhe grua e mequr .


7. “Shtëpia duhet të jetë qendra, por jo kufiri i një gruaje.” Si e komenton këtë thënie?
Duhet te jete qendra dhe kufiri,por Jo kufiri me barrjera..po din te menagjoj veten.


8. Një njeir nga e kaluara që të frymëzon?
Prejgambeti Muhamed a.s9. Po të ishe fjalë, cila fjalë do të ishe?
Sinqeritet.
10. Po të ishe një artikull veshjesh, çfarë do të ishe?
Se di?
11. Nëse do të duhej të dëgjoje vetëm një këngë gjithë jetën, cilën do ta zgjidhje?
Ezani me mallengjen dhe me shpirt e ndjej.12. A mendon se shoqëria ka standarde të dyfishta për gratë dhe burrat? Si ballafaqohesh me diskriminimin gjinor?

Jo,nuk ka me diskriminime gjinish..tani me jan kalu ato barrjera gje qe nuk me pelqen mua personalisht.


13. A kemi nevojë për feminizëm?
Jo.


14. Si ballafaqohesh me tundimet?
Ngajher edhe dhe drejtperdrejt..po jo cdo here.

15. Si ballafaqohesh me pasiguritë dhe dyshimet mbi veten?
Nuk kam pasiguri tek vetja..
Jam shpirt luftarak.


16. Çfarë është miqësia për ty?
Gjithqka🥰17. Në cilën periudhë të historisë dhe në cilin vend do të doje të jetoje?
Ne Mek


18. Kush janë heronjtë e tu?

Prindrit dhe gjyshja.

19 Si do ta zgjidhje problemin e urisë në botë?

Duke denuar hajnat.


20. Cili trend i momentit do të mund ta sillte fundin e botës siç e njohim?
Pamoraliteti dhe zbehja e dashnis ndaj njerzimit.
21. Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?
Drejtsi ne maksimum..kopsh me lule pra😝


22. A të mrekullon jeta? Ku e gjen domethënien e saj?
Padyshim se po ..ama e di Adresen dhe kjo me jep me shum knaqesi dhe te jem njeri i drejte.


23. Si do të doje të vdisje?
Duke then Lahilahi ILAllah.ne segjde du vdekjen.
AllahMundesoma.24. Po të kishe super fuqi, çfarë fuqish do të doje?
Se di?diqka se do jet per te mir te njerzimit padyshim.25. Çfarë është një gjë që ti e beson si të vërtetë, por që pak njerëz e besojnë si të tillë?

Se ka jete pas vdekjes.


Burimi:Shkeputur nga faqja: supergrate
 
Si rob i pagjum qe qenkem mora inisjativen me ju pergjigj ktit pyetesorit interesant por kur pashe ca pytje per gjera personale u stepa !
Them tu pergjigjem naj her tj kur te jem tape :p
 
1. Cila është ëndrra, frika, shpresa dhe pendimi yt më i madh?
Ëndrra:Të kem 1 shtëpi timen dhe ta mbush me mace🤗🤗
Frika:Të ndjehem e vetmuar,edhe pse rrethohem nga njerëz.
Pendimi:Të martohem me dikë që nuk e dua vetëm për ti bërë qefin familjes.

2. Si do të doje të të mbanin mend njerëzit?
Si një njeri të dashur,të thjeshtë e të rrespektuar.
3. Si të përshkruajnë njerëzit që të duan? Si të përshkruajnë njerëzit që nuk të duan?
Ata që më duan,të qetë e të mirë.
Ata që nuk më duan,të keqe e të ashpër.

4. Çfarë duhet të ketë secili/a burre/ grua?
Burri:Fjalen,burrnin,besnikerine.
Gruaja:Modestinë,urtesin,guximin.

5. A mendon se personaliteti i një njeriu shpërfaqet në veshjen e tij/saj? Nëse po, si?
Njeriu vishet sipas gjendjes se humorit.
Por vlerat nuk perfaqsohet nga një kostum apo fustan i bukur.
6. Cila është fuqia më e madhe e të qenit grua apo burre?
Grua.Kur je e zonja te ecesh para,pavarsisht sfidave qe has në jetë.
Burri.Kur je besnik ndaj partneres,edhe pse sheh femra më të bukura në rrugë.
7. “Shtëpia duhet të jetë qendra, por jo kufiri i një gruaje.” Si e komenton këtë thënie?
Duhet të kujdeset edhe për pamjen edhe per gjendjen emocionale,pervec familjes.

8. Një njeir nga e kaluara që të frymëzon?
Vetvetja.
9. Po të ishe fjalë, cila fjalë do të ishe?
Shpresë.
10. Po të ishe një artikull veshjesh, çfarë do të ishe?
Të brendshme.
11. Nëse do të duhej të dëgjoje vetëm një këngë gjithë jetën, cilën do ta zgjidhje?
Ciro de Luca.Anima Mia.
Më pëlqen vërtetë shum.
12. A mendon se shoqëria ka standarde të dyfishta për gratë dhe burrat? Si ballafaqohesh me diskriminimin gjinor?

Gruaja nuk duhet te kthej fjal ose te jet kokfort se perndryshe nuk e merr kush.Duhet te lash e te pastrosh se ndryshe vjehrra nuk te pranon ne shtepi.Nuk duhet të zesh te dashur para marteses se ndryshe ste merr kush.Qytetet e vogla te veriut kshu mendojnë.
13. A kemi nevojë për feminizëm?
Po.Femrat duhet ti mbeshtesin femrat.
Jo sa per sy e per faqe.Nga jasht te flasin ndryshe,e brenda mendojne ndryshe.

14. Si ballafaqohesh me tundimet?
I mbush mendjen vetes se jo gjithshka duhet,sidomos te shpenzoj para të tepërta per rrobat.Nga kjo tundohem.
15. Si ballafaqohesh me pasiguritë dhe dyshimet mbi veten?
Ka dit që ndjehem mirë,e ka ditë që nuk e pelqej veten.I flas vetes me te mira,i blej cokollata vetes,dal ne natyre pasi qetsohem.Gjithsesi mir apo keq,unë jam unë.E mir apo e keqe,duhet ta duam veten
16. Çfarë është miqësia për ty?
Një dhurat që ti ja bën vetes.
17. Në cilën periudhë të historisë dhe në cilin vend do të doje të jetoje?
Në kohën e Marilyn Monros.
Do doja ta shihja të paktën për së largu.

18. Kush janë heronjtë e tu?
Mamaja ime.
19 Si do ta zgjidhje problemin e urisë në botë?
Vendet e pasura të ndihmojnë në vendet e varfra.Mos të dirdhet ushqim.Të hapen uzina e fabrika në vendet e varfra.Ku njerezit te punojn e te ken mundesi per kushtet minimale të jetes.
20. Cili trend i momentit do të mund ta sillte fundin e botës siç e njohim?
Tik toku e instagrami,i nxorrën njerzit jasht vetes.
21. Si do të dukej bota nëse do ta udhëhiqje ti?
Njerëzit do të bëheshin më të duruar.
Të mirmbanin ambjentin ku jetojn,te sillen mirë me kafshët.
Te punojn,te tregohen me dorleshuar.
22. A të mrekullon jeta? Ku e gjen domethënien e saj?
Jeta esht 1 dhurat ku her na presin dit te bukura e her dit te trishta.Do humbasim njerez,por do njohim njerez te rinj.Do zhgenjehemi por do ringrihemi serish.Burimi jetes vjen nga brenda nesh.Dikush e jeton me aventura e dikush vetëm me punë.
1 her na jepet shanci për të jetuar.
23. Si do të doje të vdisje?
Në shtrat.
24. Po të kishe super fuqi, çfarë fuqish do të doje?
Të komunikoja me të vdekurit.
25. Çfarë është një gjë që ti e beson si të vërtetë, por që pak njerëz e besojnë si të tillë?
Beson se ekzistojn alienet.
Dinozauret jetojn ne ndonje planet tjeter.
Besoj se ne planetet e tjera ka jetë.


Burimi:Shkeputur nga faqja: supergrate
 
Top