Studio Nasa alarmi Stuhia Djellore ne 2012

DEVIL HAND

Anëtar Aktiv
Nje relaksion i kohes (dosier prej 145 faqesh ) i kryer per NASA dhe ESA i US National Academy of Science ( Akademia Kombtare e Shkencave USA) duket ne sintoni me zbulimin Apokalipt te 2012-s dhe veka ne rrezik te gjith sistemet jetuese ne Toke.

Esht hera e par qe disa shkenctar te NAZES po fillojn ti besojn Parashikimeve te popullit antik Maya(Maja) dhe Hop. Keta popuj kan parashikuar fundin e eres pest ( Aktualja ) dhe era e Diellit te pest do te perfundonte me nje tragjedi kozmike. Dhe siç tham NAZA ka publikuar ndermjet Akademis Nderkombtare e Shkencave, nje Dosier shqetsues qe un po e perkthej me aq sa kam mundsi nga italishtja :). Ne ket dosier flitet shum per efektet qe mund te ndodhin brenda 2012-s. Keto ngjarje do te karakterizohen nga bombardime stuhish Dielloje dhe tufa meteoritesh.

Dhe ja pse jan ndertuar baza nentoksore dhe mledhja e farave qe konservohen ne Ishullin e Svalbard (Norvegji), asnje nuk e kishte menduar? Tunelet qe jan ndertuar ne Svalbard ndodhen ne mesin e Norvegjis dhe Polit Verior, ka aftesin te permbaj 4,5 milion kampion te ndryshem far. Dhe çdo kampion permban ne mesatare rreth 500 far, rreth 2,25 miliarda fare mund te permbahen ne te. Ata ndodhen ne rexhionin artik dhe ruhen atje neqoftese ndodhin ngjarje katastrofike, qe ne te ardhme mund te eliminohen koltivimet ushqyse. Nentoksoret jan ndertuar ne nje tynel te rrat prej 120 mtrash ne brendesin e nje mali, ne nje lartesi 130 nga liveli i detit, dhe guri permafrost qe ben per spesor ne menyr qe te mbeten te ngrir dhe pa energjin elektrike.
Viti 2012 kercenon te shfaq prpa fenomenin magnetik qe ne 1895 çoi ne tilt telekomunikacionet nga elektriciteti tek telefonat dhe sitemet e sigurimit, jan ne rrezik blackout-i te gjith sistemet e domozdoshme.


Perkthimi DEVIL HAND
 

Attachments

  • nasac2ce7.jpg
    nasac2ce7.jpg
    40.3 KB · Shikime: 24
Redaktimi i fundit:

mondsha

Anëtar i ri
Titulli: Studio Nasa alarmi Stuhia Djellore ne 2012

Viti 2012 kercenon te shfaq prpa fenomenin magnetik qe ne 1895 çoi ne tilt telekomunikacionet nga elektriciteti tek telefonat dhe sitemet e sigurimit, jan ne rrezik blackout-i te gjith sistemet e domozdoshme.(cituar sa me siper)

اudi si një lajm fillon me sensacion të madh alarmues dhe pastaj përfundon me një paralelizëm, si pjesa e cituar më lart. Bota kaloi 1895-n, siç do kalojë dhe 2012-n. Stuhia dhe tufa diellore e meteorike ka kohë qe ka filluar, po jo nga qielli. ثshtë përditë brenda jetës sonë dhe ka një emër të njohur: KRIZA EKONOMIKE dhe SHOQثRORE.
 
Top