Thaçi: Këto janë zgjedhje historike

Love

βeℓℓe â๓e
Kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi ka deklaruar se këto janë zgjedhjet historike për shtetin tonë për shkak se janë zgjedhjet e para të lira që organizohen në tërë territorin e Kosovës.

thaqi-voton-031113-Copy.jpg


“Këto janë zgjedhjet e paratë lira që organizohen në tërë territorin e Kosovës, dhe historike për shtetin tonë të ri.
Kaluam një vit të përmbylljes së pavarësisë me sukses të plotë dhe kemi hapur rrugën e sigurt për integrimet evropiane, problemi i Stabilizim Asociimit, procesin e liberalizimit të vizave. Këto zgjedhje janë test evropian për Republikën e Kosovës”,
ka thënë Thaçi.

Kështu pohoi kryeministri Thaçi pas votimit që ai bëri në shkollën” Faik Konica” në Prishtinë.

Ai falënderoi qytetarët për pjesëmarrjen e tyre dhe spektrin politik për një fushatë korrekte dhe të qetë. “Sot kam besim të plotë se shteti ynë, Kosova dhe qytetarët e Kosovës do ta kalojnë testin evropian për të ardhmen e tyre”, ka thënë Thaçi.
rtv21.tv
 
Top