Tradhetia-sipas-shenjave

Kurorëshkelësit sipas Zodiakut

segni-zodiacali-simboli.jpg


Shenjat e zjarrit e shkelin kurorën për shkak të lakmisë dhe të dëshirës për t’u treguar, shenjat tokësore për shkak të pakënaqësisë me martesën, shenjat e ajrit për shkak të kureshtjes, ndërsa ato të ujit për shkak emocioneve dhe revanshit...

Të dymbëdhjetë shenjat, secila në mënyrën e vet, e përjetojnë faktin se partneri po i mashtron, ose, megjithatë, janë vetë të pabesa. Mirëpo, duke mos i marrë parasysh dallimet ë secilës veç e veç, shenjat mund t’i përfshijmë në katër grupe, sipas këtyre elementeve – zjarrit, tokës, ajrit dhe ujit.

Shenjat e zjarrit (dashi, luani dhe shigjetari) bëjnë pjesë në tërësinë e përkrahësve të ****ualitetit të shëndoshë, të cilët në rend të parë do të bëheshin kurorëshkelës për shkak të pamundësisë që ta kontrollojnë epshin e fuqishëm ****ual (libidonë ****uale), por edhe për shkak se duan që të dëshmohen.

Për pjesëtarët e të tri këtyre shenjave mund të thuhet se janë gjuetarë, të cilët nuk i qetëson martesa, përkundrazi tradhtisë bashkëshortore ajo i jep ngjyrim të rrezikshëm.

Meqenëse e adhurojnë ndjenjën se si adrenalina u kalon nëpër vena, shkeljes së kurorës nuk do të mund t’i kundërvihen as edhe kur janë të dashuruar në partnerin e tyre.

ثshtë interesant se në të njëjtën kohë janë shumë të ndjeshëm kur është fjala për besnikërinë e partnerit të tyre, në rend të parë për shkak të egos dhe mburrjes së tepruar.

Diçka më tolerant, kundruall dy të tjerëve, është shigjetari, aventurier i çiltër, i cili ****in e koncepton si sport, një ushtrim të veçantë për trupin dhe shpirtin.

Shenjat tokësore (demi, virgjëresha dhe bricjapi) janë shumë të matura dhe të kontrolluara. Megjithatë, ndër këto shenja përjashtim bën demi, shenjë e udhëtimit, të cilën sundimtarja Venera mund ta bëjë të varur nga ****i.

Virgjëresha e kujdesshme do të tradhtojë në rast se është e pakënaqur me lidhjen e saj ose me martesën, ndërsa këtë do ta bënte në rastet më të shpeshta me dikë që, sikundër ajo, nuk është i lirë.

Për bricjapin e ftohtë thuhet se i shtohet apetiti ****ual me rritjen e fuqisë dhe të ndikimit të tij, megjithëse edhe ai, sikundër edhe dy shenjat e tjera tokësore, do të bëhej kurorëshkelës në rastin kur është i pakënaqur me martesën, ose kur nuk është i vetëdijshëm!

Pjesëtarët e këtyre shenjave do ta shikonin nëpër gishta tradhtinë e partnerit me qëllim që ta ruajnë martesën, në rend të parë virgjëresha, por jo gjithaq lehtë sikundër ngjet kjo me shenjat e ajrit.

Për shenjat e ajrit (binjakët, peshorja, ujori) është me rëndësi të madhe komunikimi mental, ndërsa janë të prirë që ta dallojnë tradhtinë emocionale nga tradhtia trupore.

****in që bëhet vetëm për shkak të ****it do t’ia falnin si vetes, ashtu edhe partnerit, por kur e vërejnë se aty ndërlidhet edhe diçka tjetër, do të këmbëngulin që për të gjithat të diskutojnë hollësisht (dhe në mënyrë të mundimshme), ashtu që të vendosin se si do të rrjedhin gjerat më tej.

Në astrologji pjesëtarët e shenjës së peshores çmohen si kryesorët sa i përket shkeljes së kurorës, sa për faktin se janë të lindur si të pavendosur, po aq edhe për shkak të dëshirës që t’u pëlqejnë të tjerëve.

Më shumë se në kurorëshkeljen e vërtetë, ndiejnë kënaqësi në flirt, por shpesh nuk janë ata që mund ta përcaktojnë se deri ku do të shkojnë. Binjakët bukuroshë dinë të luajnë me emocionet dhe ****ualitetin, derisa disa ujorë mashtrojnë në frymën "fëmijët e luleve" – bëni dashuri dhe jo luftë!

Të lindurit në shenjat ujore (gaforrja, akrepi dhe peshqit) dallojnë shumë ndërmjet tyre. Megjithatë, forca e ndjenjës është ajo që i bashkon dhe që i mban besnikë.

Ata lidhen për shkak të dashurisë dhe jo për shkak të interesave të tjera, ndaj edhe tradhtinë do ta kundrojnë nëpërmjet optikës së personit të dashuruar.

Kjo, në mënyrë të veçantë, vlen për gaforren e ndjeshme dhe peshqit, të cilët janë kurorëshkelës vetëm në raste të jashtëzakonshme dhe që dashurohen në dikë me të cilin duan të kenë "**** kalimthi" (kuptohet, nëse ka qenë i mirë!).

Akrepi, megjithatë, është tregim në vete. Kjo shenjë erotike nuk mund ta durojë faktin se personi i dashur po e mashtron, prandaj edhe ai nuk do të vendosë që aq lehtë të tradhtojë.

Martesa për të është si një lidhje gjaku, ku secila nga fjalët e ritualit ka një domethënie të veçantë. Sidomos fjalia "...përderisa vdekja të mos na ndajë!".

Ndër shenjat e Zodiakut kampioni i tradhtisë në lidhje është peshorja, ndërsa atë e ndjekin shenjat e zjarrit, në rend të parë shigjetari.


============================================================================================================
Sa tradhëtar jemi?

Astrologjia përcakton se cilët persona (në bazë të shenjave zodiakale) janë më të prirur të tradhëtojnë më shumë në dashuri. Më poshtë kemi paraqitur disa statistika të përgjithshme. Them të përgjithshme sepse gjërat varen edhe nga vendi ku jetojmë, mentaliteti i cili na paragjykon, traditat nuk na lejojnë të tradhëtojmë aq lehtë, por po të jemi të lirë si në vendet perëndimore sa përqind do të ishim tradhëtar? Këto statistika janë shumë më të vlefshme për njerëzit modernë. Një studim më i hollësishëm qëndron vetëm tek harta qiellore e secilit prej nesh.

Shenja - tradhetia - besnikeria


segni-zodiacali-e-tradimento.jpg

shenja - tradhetia - besnikeriaDashi - 80%- 20%
Demi - 10%- 90%
Binjaket - 70%- 30%
GaforrjA - 40%- 60%
Luani - 20%- 80%
Virgjeresha - 30%- 70%
Peshorja - 50%- 50%
Akrepi - 70%- 30%
Shigjetari - 90%- 10%
Bricjapi - 30%- 70%
Ujori - 60%- 40%
Peshqit - 90%- 10%

===================================================================================

Shenjat që tradhtojnë më shumë

Mund të duket diçka e pabesueshme por tradhtia, si një nga arsyet themelore të ndarjes së çifteve mund të përcaktohet duke u bazuar në shenjën e horoskopit. Shenjat e zjarrit e shkelin kurorën për shkak të lakmisë dhe të dëshirës për t`u treguar, shenjat tokësore për shkak të pakënaqësisë me martesën, shenjat e ajrit për shkak të kureshtjes, ndërsa ato të ujit për shkak të emocioneve.

Shenjat e zjarrit

Shenjat e zjarrit (dashi, luani dhe shigjetari) bëjnë pjesë në tërësinë e përkrahësve të ****ualitetit të shëndoshë, të cilët do të bëheshin kurorëshkelës për shkak të pamundësisë për të kontrolluar epshin e fuqishëm ****ual (libidonë ****uale), por edhe për shkak se duan të duken.

Për pjesëtarët e këtyre shenjave mund të thuhet se janë gjuetarë, të cilët nuk i qetëson martesa, përkundrazi tradhtisë bashkëshortore ajo i jep ngjyrim të rrezikshëm.

Shenjat e tokës

Shenjat tokësore (demi, virgjëresha dhe bricjapi) janë shumë të matura dhe të kontrolluara. Megjithatë, ndër këto shenja përjashtim bën demi, shenjë e udhëtimit, të cilën sundimtarja Venera mund ta bëjë të varur nga ****i. Virgjëresha e kujdesshme do të tradhtojë në rast se është e pakënaqur me lidhjen e saj ose me martesën, ndërsa këtë do ta bënte në rastet më të shpeshta me dikë që, sikundër ajo, nuk është i lirë.

Për bricjapin e ftohtë thuhet se i shtohet oreksi ****ual me rritjen e fuqisë dhe të ndikimit të tij, megjithëse edhe ai, sikundër edhe dy shenjat e tjera tokësore, do të bëhej kurorëshkelës në rastin kur është i pakënaqur me martesën, ose kur nuk është i vetëdijshëm

Shenjat e ajrit

Për shenjat e ajrit (binjakët, peshorja, ujori) është me rëndësi të madhe komunikimi mental, ndërsa janë të prira që ta dallojnë tradhtinë emocionale nga tradhtia trupore. ****in që bëhet vetëm për shkak të ****it do t`ia falnin si vetes, ashtu edhe partnerit, por kur vërejnë se aty ndërlidhet edhe diçka tjetër atëherë për të gjërat bëhen të rrezikshme.

Shenjat e ujit

Të lindurit në shenjat ujore (gaforrja, akrepi dhe peshqit) dallojnë shumë ndërmjet tyre. Megjithatë, forca e ndjenjës është ajo që i bashkon dhe që i mban besnikë. Ata lidhen për shkak të dashurisë dhe jo për shkak të interesave të tjera. Gaforrja dhe peshqit janë kurorëshkelës vetëm në raste të jashtëzakonshme. Akrepi është krejtësisht i veçantë. Kjo shenjë erotike nuk mund të duroj tradhtinë. Martesa për të është si një lidhje gjaku, ku secila nga fjalët e ritualit ka një domethënie të veçantë. Sidomos fjalia “…derisa vdekja të na ndajë!”.
 
Redaktimi i fundit:

Jetmira

Antarë i Respektuar
Titulli: Tradhetia-sipas-shenjave

Gaforrja dhe peshqit janë kurorëshkelës vetëm në raste të jashtëzakonshme. Akrepi është krejtësisht i veçantë. Kjo shenjë erotike nuk mund të duroj tradhtinë. Martesa për të është si një lidhje gjaku, ku secila nga fjalët e ritualit ka një domethënie të veçantë. Sidomos fjalia “…derisa vdekja të na ndajë!”.
Sqenkam tradhtare dmth :D
 
Qe ta keni te qarte te gjithe
une kam lindur pa deshiren time akrep...
ato qe e konsiderojne vetem besnike
ta konvertojne shenjen e tyre me shenjen e qenit lol
 

Monique

With or Without u
Staf në FV.AL
Qe ta keni te qarte te gjithe
une kam lindur pa deshiren time akrep...
ato qe e konsiderojne vetem besnike
ta konvertojne shenjen e tyre me shenjen e qenit lol
Une jam ashendent ne akrep....quhet? Lol
 

DeliriumMind

Stay wild moon child.
Luani - 20%- 80%
Jo keq
Ai 20% zakonisht eshte tradhti imagjinare hahaahhah
Skam ca ti boj endrrave
 

Drejtori

Karikaturistikarikaturonnjekarikaturkarakteristike
Nuk i besoj statistikave por eksperiences.... :p
 

Bebw

❌Once✖ Unstoppable 🌞
Virgjëresha e kujdesshme do të tradhtojë në rast se është e pakënaqur me lidhjen e saj ose me martesën, ndërsa këtë do ta bënte në rastet më të shpeshta me dikë që, sikundër ajo, nuk është i lire...
Tani kur te detyrojn ske cfare bn ??
 

Vinjol

Status Online....... Po zihem me grate e forumit
Gaforrja. :)
 
Top