Vetingu i çifteve në fv

KJo eshte per ish gruan time @Daisy meqe jemi çiftuar per shume muaj rrjesht


1.Cila është pjata juaj e preferuar? Fruta deti,perime
2.Në ndonjë moment ai/ajo do një kafshë shtëpiake do ja plotesoni dëshiren? Po, ajo do Boo pomerian
3.A vuan ai / ajo nga alergjitë?
Pervec gjakut te kafsheve dhe mishit asgje tjeter
4.Cili ishte një nga momentet më të lumtura të jetës së tij / saje para se të takohej me ju? nuk e di
5.Cili ka qenë momenti më i trishtuar i jetës tij / saje deri më tani? probleme familjare qe nuk permenden
6. Doni fëmijë dhe nëse po sa dhe kur?
kater 2 djem dy vajza......, por perfundimi goc çun
7.Sa shpesh shkoni të vizitoni familjen apo miqt tuaj? Jeton me ta, me miqte fundjavave
8.Cilat tradita familjare do të dëshironit të mbanit? Shkrim lexim, per te tjerat si pelqejne
9.Cili është pushimi juaj ideal? KA bredh boten, i mungon shqiperia dhe nje puthje ne paris
10.A ju pëlqen të kurseni apo shpenzoni gjithçka që fitoni? Te shpenzoj ne shoping te miat dhe te kursej te vetat
11.NE cilin vit ka lindur ai / ajo? se di
12.Ku do dëshironit te jetonit mbas disa viteve? NE vend te ngrohte diku me nje kasolle ne nje plazh ku e di vetem ajo dhe ca te tjera lol
13.Kush ka më shumë ndikim tek ju ne fv përveç atij /asaj ?Vetja e saj, bashk me dike qe sja them emrin per privacy
14.Cila është keqardhja juaj më e madhe? NUK KA
15.A doni llogari bankare të ndara ose të përbashkëta? jo, te ndara
16.Cfare ngjyre i pelqen atij /asaj e zeza
17.Cili është vizioni juaj ideal për të ardhmen? familja me kalamajt dhe e dashuruar
18.A ka ndonjë zakon apo karakteristikë që ai/ajo ka? Kjo me takon mos ta them :p
19.Cfare da dëshironit të ndryshonit kryesisht për të? asgje

20.Cilat janë vlerat kryesore që ai/ajo ka? imagjinata, urtesia kur duhet, dhe telendaria kur sduhet
 
Redaktimi i fundit:

Katil

Antarë i Respektuar
KJo eshte per ish gruan time @Daisy meqe jemi çiftuar per shume muaj rrjesht


1.Cila është pjata juaj e preferuar? Fruta deti,perime
2.Në ndonjë moment ai/ajo do një kafshë shtëpiake do ja plotesoni dëshiren? Po, ajo do Boo pomerian
3.A vuan ai / ajo nga alergjitë?
Pervec gjakut te kafsheve dhe mishit asgje tjeter
4.Cili ishte një nga momentet më të lumtura të jetës së tij / saje para se të takohej me ju? nuk e di
5.Cili ka qenë momenti më i trishtuar i jetës tij / saje deri më tani? probleme familjare qe nuk permenden
6. Doni fëmijë dhe nëse po sa dhe kur?
kater 2 djem dy vajza......, por perfundimi goc çun
7.Sa shpesh shkoni të vizitoni familjen apo miqt tuaj? Jeton me ta, me miqte fundjavave
8.Cilat tradita familjare do të dëshironit të mbanit? Shkrim lexim, per te tjerat si pelqejne
9.Cili është pushimi juaj ideal? KA bredh boten, i mungon shqiperia dhe nje puthje ne paris
10.A ju pëlqen të kurseni apo shpenzoni gjithçka që fitoni? Te shpenzoj ne shoping te miat dhe te kursej te vetat
11.NE cilin vit ka lindur ai / ajo? se di
12.Ku do dëshironit te jetonit mbas disa viteve? NE vend te ngrohte diku me nje kasolle ne nje plazh ku e di vetem ajo dhe ca te tjera lol
13.Kush ka më shumë ndikim tek ju ne fv përveç atij /asaj ?Vetja e saj, bashk me dike qe sja them emrin per privacy
14.Cila është keqardhja juaj më e madhe? NUK KA
15.A doni llogari bankare të ndara ose të përbashkëta? jo
16.Cfare ngjyre i pelqen atij /asaj e zeza
17.Cili është vizioni juaj ideal për të ardhmen? familja me kalamajt dhe e dashuruar
18.A ka ndonjë zakon apo karakteristikë që ai/ajo ka? Kjo me takon mos ta them :p
19.Cfare da dëshironit të ndryshonit kryesisht për të? asgje

20.Cilat janë vlerat kryesore që ai/ajo ka? imagjinata, urtesia kur duhet, dhe telendaria kur sduhet
Dhe ti mendon që me kto prgj e kalon vetingun?!
 
Pergjigja e dejzit

Cila është pjata juaj e preferuar? Prodhimet e detit

2.Në ndonjë moment ai/ajo do një kafshë shtëpiake do ja plotesoni dëshiren? Po do i merja nje qen

3.A vuan ai / ajo nga alergjitë? Jo

4.Cili ishte një nga momentet më të lumtura të jetës së tij / saje para se të takohej me ju?
Do jete takimi me mua sigurisht:p

5.Cili ka qenë momenti më i trishtuar i jetës tij / saje deri më tani?
Se di flasim per momente te bukura ne pergjithesi:p

6. Doni fëmijë dhe nëse po sa dhe kur?
3 cuna (nje guzhinjer, nje avokat, dhe nje antar forumi)

7.Sa shpesh shkoni të vizitoni familjen apo miqt tuaj? Vazhdimisht

8.Cilat tradita familjare do të dëshironit të mbanit? Gruaja grua e burri burre lol

9.Cili është pushimi juaj ideal? Bregdeti plazhet e virgjera

10.A ju pëlqen të kurseni apo shpenzoni gjithçka që fitoni? Gjella me krip kripa me karar

11.NE cilin vit ka lindur ai / ajo? Para 90

12.Ku do dëshironit te jetonit mbas disa viteve? Ne ishull

13.Kush ka më shumë ndikim tek ju ne fv përveç atij /asaj ? Ska

14.Cila është keqardhja juaj më e madhe? Padrejtesia

15.A doni llogari bankare të ndara ose të përbashkëta? His money my money :p

16.Cfare ngjyre i pelqen atij /asaj e bardha i shkon shum:p

17.Cili është vizioni juaj ideal për të ardhmen? Te jetoj happy ever after

18.A ka ndonjë zakon apo karakteristikë që ai/ajo ka? Ka zakon te me thoje kafshe for everything

19.Cfare da dëshironit të ndryshonit kryesisht për të? Asgje

20.Cilat janë vlerat kryesore që ai/ajo ka?
Respekton privatesine e tjetrit
 

Katil

Antarë i Respektuar
Une terhiqem perpara nje shembulli te tille dashurie! Si kurre me para ne Fv.
Unë spo i shtyja dot së lexuari dy pyetsorët lart.
 

Katil

Antarë i Respektuar
Katil duhet te punosh sa me shume, sepse ske qellu fiks ne shenje :p
Ne na ngeli elektriçisti çdo ditë në derë ti thua.
 
Top