Vetingu Lauri & Hera

E kalojn vetingun lauri dhe hera?


  • Totali i votuesve
    17
Status
E mbyllur për postime të tjera.

Daisy

Anëtar i Respektuar
Tema mbyllet per te kaluar tek tema tjeter
Hajde me rradhe nga dy metra distance nga njeri tjetri se kemi coronen neper kembe
 
Aspak.
Mua mu terhoq veshi dhe reflektova duke dhene shpjegime ?. Dua qe sistemi i ngritur ne kte Fv te kete baza te shendosha ndeshkimesh ?
Cfare kuptimi do kishte forumi po te ndalonim njerzit te shprehnin opinjonet e tyre ?
sidoqofte respekt per kedo..
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top