Vuçiq kërkon intervenimin e Policisë serbe në veri

Love

βeℓℓe â๓e
Aleksandër Vuqiç kërkon leje që Policia e Serbisë të hyjë edhe zyrtarisht në Mitrovicën e veriut vetëm për 45 minuta qëndrim, që të sjell rend dhe t`i mbrojë kutitë e votimit.

(u181u)vuqiq.jpg


Zëvendëskryeministri i Serbisë, Aleksandër Vuqiç kërkon leje që Policia e Serbisë të hyjë edhe zyrtarisht në Mitrovicën e veriut vetëm për 45 minuta qëndrim, që të sjell rend dhe t`i mbrojë kutitë e votimit.

Vuçiq tha se duhet të ndryshojë gjendja që është tani në veri të Mitrovicës, shkruan Kurir.
mesazhi.com
 
Top