Ëndrra erotike e 12 Shenjave të Zodiakut

Ledia

Anetare e Thjeshte
:oops::oops::oops::oops::oops:Binjakët- Ideja për të qenë ëndrra erotike e dikujt ju argëton dhe do të mendonit se nuk do ta njihnit apo nuk e zbulonit sepse ju pëlqen të luani dhe të bëni shaka në mënyrë të gabuar me këdo, edhe nëse një univers i tërë kalon nga teoria në fakte. Kjo mund të të bëjë që të jesh shumë i lumtur kur dëgjon se je në ëndrrat erotike të Luanit. Megjithë krenarinë dhe egocentrizmin e tij të madh, ai ju vë në radhë të parë në ëndrrat e tij erotike, ku pasioni triumfon mbi gjithçka.
 

Jetmira

🎧🎵💙

Nese do te ekzistonin lidhjet sipas ketij grupimi,me siguri lidhjet do ishin afatgjata :):)
Qofte edhe lidhje erotike.
 

Ultraviolet

Love me like my demons do ☻
Luani- Personaliteti juaj i shkëlqyeshëm nuk kalon kurrë pa u vënë re. Ju pëlqen të merrni komplimente nga kushdo, por kjo nuk do të thotë që në fund t’ia jepni veten të gjithëve. Pasioni juaj dhe euforia juaj ju lejojnë të mendoni se jeni duke performuar nën çarçafë dhe mund të mahniteni nga fakti që ju jeni ëndrra erotike e Ujorit. Ujori është i çmendur dhe nuk do të gjejë rezistencë nga ju.

Ohhhh fix fix fix
As Paolo Fox smund ta shkruante kaq bukur.
 
Top