Ankandi veror 2019 (Per meshkujt)

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Perfunimisht duhet vene nje rregull ketu...

Malli i perdorur nuk kthehet me. :p :D :D
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Jana e ka bërë një ofertë...
Mos u përpiq kot t'i ndryshosh mendjen...
Dhe per bledin ofronte 3-fish te cdo kerkese.
Pike se dyti duhet te jeni besnik pronarit e mallit.
Dhe ne ankandin tjeter.
Spranohen te tilla leshime.
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Perfunimisht duhet vene nje rregull ketu...

Malli i perdorur nuk kthehet me. :p :D :D
Drejtor ti je vete admin,a ke mundesi ta heqesh emrin nga lista se u shite.
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Drejtor ti je vete admin,a ke mundesi ta heqesh emrin nga lista se u shite.
Un po rishitem pse te heq veten, nga ty tek lega me pas pale ku do me hedhi perenia. :D :D
 

Artin

Anëtar i Respektuar
Dhe per bledin ofronte 3-fish te cdo kerkese.
Pike se dyti duhet te jeni besnik pronarit e mallit.
Dhe ne ankandin tjeter.
Spranohen te tilla leshime.
Bledi eshte i Nevertitit, eshte deklaruar gjithandej.
Ketu flasim per ato qe s'e kane vendosur akoma...
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Bleres per Artinin
Artini ofron masazheeee,kompozon kenge,ju ben fotografi e gjitha kjo per sezonin vere-vjeshte derisa koha e acarte sdo zaptoje tokat ku ai jeton.

@jana80 ,ofro cmimin e duhur per te

Bleressss per Artininn
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Shyqyr qe e kuptove o Nick se Altini nuk po dinte se me ta thon gjithe keto postime. :D
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Shyqyr qe e kuptove o Nick se Altini nuk po dinte se me ta thon gjithe keto postime. :D
Ua si po ben. Sikur po te detyron njeri.

Lega akoma se ke fut ne bodrum kete,se si shume po flet.
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Ua si po ben. Sikur po te detyron njeri.

Lega akoma se ke fut ne bodrum kete,se si shume po flet.
Lere Legen ti se a e zonja vet ajo nuk ka nevoj per babysiter, po ke nai pishmanllik qe te ka ngel pa bo ec me Legen dhe e kryjm. :D :D :p:
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Lere Legen ti se a e zonja vet ajo nuk ka nevoj per babysiter, po ke nai pishmanllik qe te ka ngel pa bo ec me Legen dhe e kryjm. :D :D :p:
Jo fare. Cpune kam une me mallin e tjetres.
Si hy kujt ne hak.
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member

Legally_Sweet

The Donna to your Harvey
Staff member
Kjo me ngja si Nicktjeter mu.. lol Lega ke ngaterru person te keqen une nuk i kam floket me balluke. :p LOL :D
Do te le une pa floke fare nqfse degjoj edhe sikur nje mëëëk tjeter nga ty! :p
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Top