Ankandi veror 2019 (Per meshkujt)

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Se marr vesh pse hapni teme me kaq pesha te renda kur keni vec 10 evro ne xhep... pabukse. lol lol :D
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Me jep mu Drejtorin dhe pastaj veji flaken temes po te dush :p
Vetem nese e trajto sic duhet.
Jep firmen. Bej deklaraten.
Perndryshe ate cekicin si ben tok tok ti jooo.
 

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Vetem nese e trajto sic duhet.
Jep firmen. Bej deklaraten.
Perndryshe ate cekicin si ben tok tok ti jooo.
Mos u muno kot o Nick se nuk a mazokiste si ty Lega, a shum e but ne trajtimin e mashkullave. :p :p
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member

Tiku

Obiter Dictum....
Staff member
Gjithmone per te miren tende.
Ec moj aty ec najm paret pa te miren time e kam kuptu une qekur me shfrytzoje shfrytezorisht.. :p Po nuk po flas ketu se kan me u leshu te tere dhe kane per te tu lut me i bo skllav per nje dit. LOL :D: :D
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Heq dore dhe nga @WxP per te drejtat e mia qe fitova mbi te.
@Belaa e ke fri :p
 
Top