Cfare po beni ne keto momente?

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Hera

Moderatorë
Staff member
Po mendoj te fle
 

Hera

Moderatorë
Staff member
Para se te flesh, te lutem a mund te perkthesh nga greqishtja kete:Σε νιώθω και ας λείπεις
Pse Jo do thote ....Te ndiej dhe pse mungon
 

Didi

C'est la vie.
Staff member
Po pres te me behet caji.
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Ha rrush te bardhe.
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar

Tiku

Fire on Ice...
Staff member
Po rrush eshte aman. Varet kush ka lengun me te mire
Po flasim akoma per rrushin? lol
Pse o menje mizore e ben konceptin e rrushit lemsh... rrush o rrush safi..:p
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Pse o menje mizore e ben konceptin e rrushit lemsh... rrush o rrush safi..:p
Te bejme chit chat sa seshte Franku,per te tjerat kalohen :p
 

Tiku

Fire on Ice...
Staff member
Te bejme chit chat sa seshte Franku,per te tjerat kalohen :p
Tani nga rrushi tek Frank, me konfuzove... ndaje do flasim per rrushin apo per te tjera..:p
 

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar

Nicktjeter

Anëtar i Nderuar
Pres te papritshmen
:p
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top