''Degjoje kengen time!

Status
E mbyllur për postime të tjera.

Passion

Antarë i Respektuar
Nje note eshte nje germe
Nje tingull eshte nje emocion
Nje melodi eshte nje ngjarje
-------------------------------
Ngjarjet qe pershkruajne melodite jane coperza te embla jete. :)


Find You!


Degjoje kengen time. :)
 

Frank

Shine like a star ne forme dielli!
Degjoje mire dhe ver mend! :p
 
Status
E mbyllur për postime të tjera.
Top