Dhe vjen nje cast.......

Moonlight

Shine like a Moon!
Staff member
Dhe vjen ai cast kur ulesh e i ben vetes pyetje -pergjigje

Si shpjegohet qe kur fle vone dhe zgjohesh heret....ndihesh top
E kur fle fle heret ...ndihesh e shapllamosur?

Dmth e dashur fli pak ,jeto shume!


Ja per kte castin e kisha fjalen..
 
Top