Erërat e stuhishme shkulin pemët, bllokojnë aksin Gjirokastër - Kakavijë

Hera

Moderatorë
Staff member
Erërat e stuhishme shkulin pemët, bllokojnë aksin Gjirokastër - Kakavijë
Erërat e stuhishme shkulin pemët, bllokojnë aksin Gjirokastër - Kakavijë
09:35, 11/07/2019

Moti i keq në qarkun e Gjirokastrës ka shkaktuar probleme në qarkullimin e automjeteve. Në orët e para të mëngjesit një pemë është shkulur si pasojë e erës së stuhishme dhe shirave të rrëmbyeshëm në aksin rrugor Gjirokastër-Kakavijë.

ARRSH së bashku me kontraktorin e mirëmbajtjes ndërhynë menjëherë duke normalizuar qarkullimin në këtë aks .

@Syri. Net
 
Top