Formoni fjali me fjalen e fundit,te fjalis..!

Vvetoni

Anëtar
Dështak si guxon të vish këtu pa një plan
 

Passion

FV-ist!
Staff member
Plan s'kish se s'dinin te benin o.mostrec :p plane
 

Vvetoni

Anëtar
Plane the të sillja? Ja ku e ke një plan
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Plani i bere keq mbet i pa ralizuar nje projekt gjigand.
 

Vvetoni

Anëtar
Gjigante ishte firma që kishte bërë atë plan
 

Passion

FV-ist!
Staff member
Plani u gris se planifikuesi ironizonte planet e planifikuesve tjere,e grisi letren A4 ku ish shkruar i fu dit plan
 

Vvetoni

Anëtar
Plan? Mua më the të sillja një plan të cilin ti e ke grisur? E sheh a të sjell më plane...
 

Passion

FV-ist!
Staff member
Plan beje,edhe me.perpikmeri zbatoje,se nje plan e planifikon edhe e zbaton nje planifikues i mire qe di c'ka eshte plani. :D
 

Vvetoni

Anëtar
Plani kishte dështuar qysh në fillim pasi që planifikuesi i mirë kishte harruar të dorëzonte planin.
 

Vvetoni

Anëtar
Kualifikuar tha që është djali, po pse i besove pa e parë planin?
 

Arfenilla

Themelues i Forumit
Plani ishte ashtu dhe meqe nuk doli mir un kalova ne planin b te ik ne gjum..naten.
 

Vvetoni

Anëtar
Natën e mirë tha dhe e solli planin.
 

Passion

FV-ist!
Staff member
Plani ish t'ia prishja planin ketij planifikuesit,por.plani im si pa plan qe ish kapitulloi. :(
 

Vvetoni

Anëtar
Kapitulloi! I tha në vesh djaloshit dhe iku, e morri me vete vajzën, dhe bashkë e realizuan planin.:eek:
 

Passion

FV-ist!
Staff member
Nuk behet
Nuk rregullohet

Ikaaaaaa :D

Temen e vazhdoni neser pa Veton
ndryshe mos beni plane :D
 
  • Haha
Reactions: Aki

Aki

misfit
Planin e kishte shume te mire, prandaj rrinte e mendohej si arriti ta perpiloje kaq bukur kete plan.
 
Top