Heqje accessi me deshiren e saj

[JuVeNtuS]

Antarë i Respektuar
[17:17:23] -ChanServ- bella_morettina deleted from #Shqiperia access list.
-
[17:17:32] -ChanServ- bella_morettina deleted from #ndihme access list.
-
[17:17:37] -ChanServ- bella_morettina deleted from #stafi access list.

[17:13:28] <bella_morettina> po un
[17:13:28] <bella_morettina> andej
[17:13:34] <bella_morettina> nuk hy fare
[17:13:39] <bella_morettina> me lal
[17:13:46] <12@[JuVeNtuS]> Si ka mundesi qe ke acc
[17:13:49] <12@[JuVeNtuS]> kur nuk futesh
[17:14:16] <bella_morettina> hyra nje nate dhe ma dhan ,,
[17:14:23] <bella_morettina> se andej nuk futem
[17:14:26] <bella_morettina> nga iher rrall
[17:14:29] <bella_morettina> shum
[17:14:41] <12@[JuVeNtuS]> Dmth ta hekim
[17:14:53] <bella_morettina> po me lal
[17:14:56] <bella_morettina> hiiqe hiqe
[17:14:57] <bella_morettina> :)
[17:14:59] <12@[JuVeNtuS]> Ok lal, flm per kohen
[17:15:02] <12@[JuVeNtuS]> Je e lire :)
[17:15:32] <bella_morettina> ska gje me lal :
 
Top