Hiqet nga acc LimiteD_EditioN ose [Durrsaku]

[JuVeNtuS]

Antarë i Respektuar
hiqet LimiteD_EditioN nga acc per vjedhje password dhe sharje te adminit.

[10:35:07] -ChanServ- [DuRRsaKu] deleted from #stafi access list.
-
[10:35:17] -ChanServ- [DuRRsaKu] deleted from #ndihme access list.
-
[10:35:23] -ChanServ- [DuRRsaKu] deleted from #Shqiperia access list.
-
 
Top