Hiqet nga access Bimbashi 1 muaj

[JuVeNtuS]

Antarë i Respektuar
[12:32:36] -ChanServ- Bimbashi deleted from #Shqiperia access list.
-
[12:33:50] -ChanServ- Bimbashi deleted from #ndihme access list.
-
[12:36:16] -ChanServ- Bimbashi deleted from #stafi access list.
-

[12:30:11] * Shqiperia sets mode: +o Bimbashi

[12:31:20] <@Bimbashi> oooooo pidharer

Kti i duket fush me lule chati

[12:36:50] <Bimbashi> o bobo i ke mbushur ditet qe te me heqesh mua ?
-
Bimbashi is be_my_prin@Im.***y.And.I.Know.It * Bimbashi
Bimbashi is identified for this nick
Bimbashi on &#MosRRI
Bimbashi using Chat.Fajtori.CoM Nje Rrjet, Nje Komb - One Network Fajtori.Com
Bimbashi has been idle 1sec, signed on Sun Jun 02 12:29:56
Bimbashi End of /WHOIS list.
-
[12:37:15] <12BoBi> [12:31:20] <@Bimbashi> oooooo pidharer
[12:37:25] <12BoBi> Dhe te besh cte duash ne main ti ska
[12:37:28] <12BoBi> ta harrosh
[12:37:33] <Bimbashi> pse ca kishte ketu
[12:37:40] <Bimbashi> te gjithe per pidh jane ketu
[12:38:29] <12BoBi> Ok :)
 
Top