Hiqet Nga Access [DR] Per Ofendim!!

PiRaTi

Antarë i Respektuar
Tek #shqiperia
<[DR]> !kb labi_rimini Ore langaraq chati po nuk sha burri me Germa..
Shqiperia sets mode: +b *!uehfoiuwef@*.retail.telecomitalia.it
labi_rimini was kicked by Shqiperia (Ore langaraq chati po nuk sha burri me Germa.. ([DR]))

Tek #stafi

[01:05] * Joins: [DR] (IRC@1.2.3.4.5.6.7.8.9.10)
[01:05] * Stafi sets mode: +v [DR]
[01:05] <+PiRaTi> [DR]
[01:05] <+PiRaTi> Ca osht ai
[01:05] <+[DR]> ome
[01:05] <+PiRaTi> fjalor
[01:05] <+PiRaTi> ashtu mo?
[01:05] <+[DR]> ca mo
[01:05] <KYLE-XY> se di
[01:05] <KYLE-XY> ti je sop
[01:05] <KYLE-XY> :)
[01:05] <+PiRaTi> KYLE-XY
[01:05] <+PiRaTi> sec
[01:05] <+PiRaTi> [DR]
[01:05] <+PiRaTi> fjalori qe perdor ne main
[01:05] <+PiRaTi> je user apo Aop?
[01:06] <+[DR]> aop
[01:06] <+[DR]> uzer
[01:06] <+[DR]> njeri
[01:06] <+[DR]> kto
[01:06] <+[DR]> jam
[01:06] <+PiRaTi> Nqs je Aop
[01:06] <+PiRaTi> sillu si i tille
[01:06] <+[DR]> hiqe aop
[01:06] <+PiRaTi> mos u bashko me turmen
[01:06] <+[DR]> vetem
[01:06] <+[DR]> urdhra
[01:06] <+[DR]> mos mjep
[01:06] <+[DR]> mos ma caj trrapin dhe ti
[01:06] <+[DR]> PiRaTi
[01:06] <+[DR]> silluni
[01:06] <+[DR]> si njerez
[01:06] <+[DR]> jo si tipa
[01:06] <+[DR]> hiqe
[01:06] <+PiRaTi> [DR] heuu
[01:06] <+[DR]> acc
[01:06] <+[DR]> vetem mos mboni
[01:06] <+[DR]> si killera
[01:06] <+PiRaTi> une te caj
[01:06] <+PiRaTi> trapin ty
[01:06] <+PiRaTi> ?
[01:07] <+[DR]> hajt mos ma caj trrapin
[01:07] <+[DR]> po ta perseris
[01:07] <+[DR]> hiqe
[01:07] <+[DR]> acc
[01:07] <+PiRaTi> ok
[01:07] <+[DR]> shnet
 
Last edited:

BjOnDi

Anëtar i Respektuar
Titulli: Hiqet Nga Access [DR] Per Ofendim!!

PiRaTi kush qenka ky [DR] me?
 

PiRaTi

Antarë i Respektuar
Titulli: Hiqet Nga Access [DR] Per Ofendim!!

As nk e kam iden kush eshte, Kshu eshte kur bohen shtimet pa pyet!!
 
Top